Melyik telefon a jobb ezekre? {többi lent}
Kijelző tekintetében egyértelműen a One X és a 4X Hd a befutó, mindkettőnek veszett jó képe van.
Játékban már árnyaltabb a helyzet, általában a legtöbb játék iPhone-ra jön ki először és utána csak átportolják Androidra, sőt elég sok megmarad iPhone exkluzívnak. Viszont! A TegraZone-ra kijött játékok (One X-et és 4X HD-t érintik) jelenleg a mobil piac legszebbjei, amik már megmozgatják a 4 és fél magot.
Processzorban az S3 a legerősebb, csak ezt épp semmi sem indokolja, vagy használja ki. Benchmark programokat lefuttathatsz és büszkén nézhetsz, másra nem nagyon jó.
Kamerában talán az iPhone a legjobb, igazából van egy Canon Eos 7D-nk itthon, úgyhogy a mobilos képekre én általában csak szánakozva nézek, tudom nem szép dolog, de mindegyikben csak a hibát látom.
Memória az mindegy, van kapható kisebb és nagyobb memóriával is.
Összességében első helyre nálam a One X a befutó, mert jobb áron van mint a többi és nagyon jó készülék, és ekkora kijelzőn már egy filmet is jó érzéssel lehet nézni. Másodiknak 4X HD, mert kb ugyanazt tudja mint a One X, de drágább. Harmadik az iPhone 4S, szerintem ha mindenképpen Szifont akarsz várd meg az 5-öt. Utolsó helyen az S3, ami árához képest szerintem édeskevés, csúnya a kijelzője, szar az anyaghasználata, az egész készülékről üvölt, hogy az S2 sikerére és benchmark eredményekre hajazva, minimális erőfeszítés igénybevételével adták ki. És az a szomorú, hogy épp emiatt sikeresebb lesz mint a riválisai.
Egyetértek Rensissel!
De még ajánlom az Xperia S-t vagy iont, mert azoknak a kamerája 12 mp, játékra meg azok is teljesen jók, fut rajtuk minden, a kijelzőjük is jó, és olcsóbbak ezeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!