Melyik telefon a jobb? ZTE Blade, vagy Alcatel OT 995?
Az OT-995 messze erősebb a Blade-nél.Ugyanez a hardver van a Galaxy S+-ban és az Xperia Arc S-ben is.
Az OT hardveresen kicsivel több, mint kétszer erősebb, frissebb az android verzió is, illetve lesz ICS-re frissítési lehetőség is.
Ár-érték arányban pedig a legjobb a maga kategóriájában.
Szerintem valamit elírtál, biztos nem kétszer erősebb, jóval többször, de pontosan úgy sem lehet meghatározni.
Amúgy ZTE sem éppen HTC, szóval az sem egy hatalmas márka.
OT995 mindenben jobb, mint a ZTE.
Utolsó:
Képletesen értelmezve, a CPU órajel frekvenciáját bevágtam hirtelen.
Nyilván tisztában vagyok azzal, hogy egy armv6-os msm7227-est 600 MHz-en felesleges egy armv7-es msm 8255T-hez hasonlítani, ami 1.4 GHz-en pörög, az adreno 200-205-ről nem is beszélve.
De aki nem ért hozzá, annak valószínűleg elég annyi is, hogy "kétszer" erősebb.Benchmarkokban, és egyéb szintetikus tesztekben, illetve a valóságban is porig alázza az Alcatel a Blade-et.
Az alcatel ma már egy megbízható márka.Főleg amióta a Kínaiak viszik a piacot, és nem a Franciák.
http://www.youtube.com/watch?v=aWJHbmTgTdM
Kb. Ennyire fog akadni a többi is.
Ha nem a gyári launchert használod, akkor meg mégjobb lesz a teljesítmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!