Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Még ma is helytálló telefon...

Még ma is helytálló telefon az iPhone 4s?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy stabil telefont, semmiképp sem androidost, nem sznobságból, hanem egész egyszerűen nem kedvelem a rendszert, nem sznobságból szeretnék iphone-t. Épp ezért objektív választ szeretnék, nem istenítem egyik tábort sem, ezért kérlek ti sem tegyétek, köszönöm.

Szóval zenehallgatásra, fényképezésre, közösségi használatra és persze telefonálásra használnám, akkor amikor én szeretném, nem akkor, amikor a telefon gondolja úgy. Ezért szeretnék egy 4S-t (nem 5, nem 6, nem 4-es iphone-t). Ezekre alkalmas-e, illetve van, aki még ilyet használ és a legújabb rendszerrel is szépen fut és meg van vele elégedve?

2015. júl. 26. 20:42
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Nyelvtan ötös
2015. júl. 26. 20:44
 2/16 anonim ***** válasza:
68%

Én 2009 óta használom a 3GS-em, 5.1.1-es iOS-el.

Facebook, Twitter, Játékok tökéletesen futnak rajta.

A 4S kihajtja a 8-ast is szerintem, de a 7-es is tökéletes rá. :)

2015. júl. 26. 20:45
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :)
2015. júl. 26. 20:48
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
Én inkább egy Lumiát vennék a helyedben. Az is stabil, és megfelel az általad leírt dolgokra. (És nem egy 4 éves telefon.)
2015. júl. 26. 20:52
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de nem ez volt a kérdés.
2015. júl. 26. 20:57
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a WP tényleg van olyan stabil, mint az iOS.

A 4S most még úgy ahogy alkalmas az általad leírt dolgokra, de egy év múlva már nem biztos, hogy az lesz. Én a helyedbe inkább gyűjtenék még egy kicsit, és vennék egy 5öt vagy 5c-t.

2015. júl. 26. 21:03
 7/16 A kérdező kommentje:

Nem tetszik a WP rendszere, iPhone-t szeretnék. 5c biztos kilőve, azt elfelejtettem mondani, hogy az iPhoneban az anyagminőség is nagyon nagyon pozitív, ez ugye az 5c-nél nincs meg.

5-n gondolkodtam, de arra jutottam, hogy nekem nem éri meg ennyivel többet fizetni, lehet, hogy nem tudnám kihasználni. 4s-t nagyon jó kézben tartani, kellemes az egész.

2015. júl. 26. 21:12
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek 4S-e van, használja...amíg lehet normálisan... ne adja el ha nem szükséges. Viszont venni már nem érdemes, sőt én egyenesen pénzkidobásnak tartom... Szerintem gyűjtögess még tényleg és vegyél egy sima 5-öt vagy 5S-t.
2015. júl. 26. 21:13
 9/16 anonim ***** válasza:
90%
Hidd el megéri annyival többet fizetni, hiába kijön rá az iOS 9... Nagy jövője nem lesz már... Attól h iPhone, nem kell azthinni h 1000évig fog neked normálisan működni.. :D
2015. júl. 26. 21:15
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Venni már nem éri meg 4S-t. Hidd el van annyival nagyobb a felhasználói élmény egy 5-ön, hogy megérje azt a plusz kb 30k-t.
2015. júl. 26. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!