Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Eltűnt a telefonomból a...

Eltűnt a telefonomból a magyar nyelv, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy desire 816-ot vettem direkt magyar nyelvel mert köztudott hogy ennél a készüléknél van ami csak angol nyelvel elérhető, persze tudom esetleg meg lehetett volna azon is valami mókolással oldani de mind1 végül is megvettem így hogy alapból benne volt.

Viszont most csináltam rajta a menüből egy gyári beállítások visszaállítását és egyszerűen eltűnt belőle utána a magyar...angolt tudtam rajta esetleg beállítani. Mi a teendő?

2015. júl. 25. 10:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A gsm bolt hogyan képes pontosan úgy visszacsomagolni? Egy matrica sem volt elszakadva, egy gyűrődés nem volt rajta, én szeretném neked elhinni hogy a gsm bolt kókányolt bele, de nehezen tudom elhinni. Mivel magyarázod akkor? A progit ki fogom próbálni. Kösz.
2015. júl. 25. 17:26
 12/15 anonim ***** válasza:
ja-ja a hülyék meg a helikopter....
2015. júl. 25. 17:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Jaja azok bizony:D
2015. júl. 25. 18:48
 14/15 anonim ***** válasza:
<facepalm> duplán
2015. júl. 25. 19:40
 15/15 A kérdező kommentje:
Prohardveren sikerült segítséget kapnom. Am nem ennyire lehetetlen és nem is így van a helyzet mint ahogyan itt pár ember felvázolta.
2015. júl. 26. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!