Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Beazott xperia z2 tipusu...

Beazott xperia z2 tipusu telefonom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
tegnap beazott xperia z2 tipusu telefonom,a ki is kapcsolt s ha nyomom a bekapcsologombot,3 at rezeg s annyi,,ha viszony megnyomom azt a kis pockot ami van az oldalan(off,kis piros,elrejtve) akkor utana bekapcsol..a kamera meg mindig paras belol,mar majdnem 24 oraja rizsben volt..ha bekapcsolom mukodik,de egyszer csak kikapcsol(4 orankent kb ahogy eszrevettem)..mi a legjobb tanacs?mit tegyek ilyenkor?inkabb itthoni megoldasokat reszesitenek elonyben...mi lehet a baj vele,hogy bekapcsol,majd ki?

2015. júl. 21. 10:15
1 2
 11/14 anonim válasza:
* A vásárlást követő 5-ik napon, kezemmel meglöktem 2dl-es poharam...
2015. júl. 21. 19:33
 12/14 A kérdező kommentje:
most mar meg hibatlanul mukodik,kiszaradt a kamera,vigyem vissza?nem kapcsol ki se..
2015. júl. 21. 23:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Vidd.
2015. júl. 22. 08:46
 14/14 anonim válasza:

Én tegnap voltam a Z2-mel a strandon, ma reggel láttam h párás a kameránál, szóltam a barátomnak rögtön, de akkorra már nem volt párás..nézegettem, nézegettem és erre láttam, hogy kék színű, négyzet alakú foltok vannak a telefon hátulján a felső részében (hát persze, hogy beázott, pedig pár percnél tovább nem nagyon volt vízbe és 40 centi alá sose mert, rendszeresen törölgettem is...)

Szóval ajánlom (ha még nem vitted szervizbe), hogy nézd meg, mert lehet, hogy neked is vannak olyan foltok!

2015. júl. 23. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!