Akibaki kérdése:
Sony Xperia Z telefonom beázott, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az elvileg "vízálló" Xperia Z telefonom képernyőjét a csap alatt lemostam ahogy azt tettem már ezerszer de most valamiért beázott.
Érvényes ilyenkor a jótállás? A sony szervízbe vigyem vagy a T-pontba ahol vettem?
2015. jún. 14. 17:08
1/4 savanyújóska válasza:
Én nem mernék rá megesküdni, elvileg a Z2 is vízálló, gyakorlatilag bukod a garanciát, ha beázik. Elvileg T-pontba kéne visszavinned, de nekik el ne mondd, hogy rendszeresen így takarítottad, mert már az én hátamon is feláll a szőr...:D Bociszemek, satöbbi, megnyalat a kutya, azt hitted, vízálló lemostad, mégse. Azt, hogy beázott, jó eséllyel mindenképp kiszúrják, nem érdemes vele trükközni. Plusz protip: beázott telefont NEM kapcsolunk be, amíg teljesen ki nem száradt.
2/4 anonim válasza:
Vízállóság alatt kérdés mit értenek, valószínűleg nem azt hogy told be a csap alá :D
3/4 savanyújóska válasza:
Technikailag de, elvileg a Z2 30 percet bír 1 méter mélyen. (Gyakorlatilag örvendezek, mert nem kell féltenem az esőtől.) Sima asszem nem ennyire prő, de elvileg annak is bírnia kéne a locsolást. (IP védettségnek nézz utána)
4/4 anonim válasza:
Rakjatok ki a radiatorra egy par napra ha nyar van rakd ki a tuzo napra 1 heten belul jonak kell lennie a telonak.
Ha nem akkor szerviz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!