Sony Xperia Z beázott?
Vízben volt a telefon, előtte minden kupakot bezártam.
Azt vettem észre h a kamerán és a vakún belülről vízcseppek vannak, az egész párás. A telefon bal alsó képernyőjén mintha egy csík lenne a víztől. Ellenőriztem a kupakokat a headsetnél rózsaszínes lett a fehér csík. Most mit tegyek? Kitettem a napra. Jó lesz magától? vagy vigyem szervízbe?
Azért az utolsó hozzászólótól megkérdezném hogyha nem azért vízálló hogy vízbe rakjuk akkor mért reklámozzák a naaaagy vízalatti fotókat?
Amúgy szedd darabokra s hajszárítóval fújd, Ebayon kapsz olcsón LCD t, ha ügyes vagy olcsón megjavítod az egészet magad ;), én ezt szoktam csinálni és általában bejön. Youtubon keresd meg a videót ahogy szétszedi, s az alapján csináld, szerintem szervizben úgyis annyit elkérnek hogy annyit lehet sajnos a telefon se ér, nekem a lumia 925 el sajnos ígz volt egy touch miatt..
Amúgy a testvéremnek egyszer elázott a telefonja, bevitte a szervizbe, ott azt mondták alaplapi hiba, s nem tudják megcsinálni, szétszedtem s kiderült hogy kiloptak belőle alkatrészeket.
De még mindig azzal vagyok el hogyha nem arra van hogy a medencée lubickoljunk a telefonnal akkor a sony mért ezzel reklámozza, hogy aztán ott pár hülye fotózgat a víz alatt??? Amúgy meg ha irreális összeget kér el a szervizes szerintem ne javítsd meg a telefont, vedd figyelembe hogy használtan mennyit ér, és annál többet ne költs rá, mert az LCD nagyon drága alkatrész sajnos, egyes telefonoknál olyan van hogy 90.000 ft......
De a telefonnak van egy szabványa pl IP57, ez meghatározza hogy mennyi időt bír ki mekkora mélységben, és azt tényleg könnyű bebizonyítani hogy nem a csatlakozónál folyt be a víz.... Elméletben tényleg ki kellene cseréljék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!