Mit csináljak akkor ha a telefonom "életre kel"?
Figyelt kérdés
LG L Fino mobiltelefonom van és már volt szervizbe de egy idő után elkezd belépkedni magátol programokba, és folyamatosan előjön az értesítési sáv. Valakinek ha véletlenül volt már ilyen problémálya kérem jelezze hogy oldotta meg, vagy aki tudja hogy mitcsináljak írja le. Előre is köszönöm2015. júl. 8. 13:54
1/2 anonim válasza:
Bár nem ismerem ezt a típust, még nem javítottam - de ez egy általános hibája az érintőpaneleknek. Persze még lehet a rárakott fólia hibája is (alápárásodás, buborék, stb.). Elsősorban én a helyedben tesztelném fólia nélkül, ha nem válik be, érintő csere kell. Többnyire a felmelegedés hozza ki a telefonokból.
2/2 A kérdező kommentje:
Nincs rajta fólia, bemegyek oda ahol vettem a telefont és érdeklődök majd eziránt a válaszodat köszönöm.
2015. júl. 8. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!