ÉLETRE KEL A TELEFONOM! Miért csinálja ezt? Vírus? Recovery, nem működik!
HTC Desire 200
Elősször mindig valami totál küldföldi, irka firka jelekből álló írásra állítja át magát. Kb 8-9 óránként, aztán elkezdte lekódolni a telefont! Elvittem szervizbe, aki leszedte a kódot, de mire hazaértem, már megint kérte! Aztán rá kb. 2 hétre egy kalózos,csontos,halálfejes android logóra állt át a háttérkép!
Mit csináljak? Gyári visszaállítást nem tudok csinálni, mert MÁR nem hozza be a recovery menüt,eddig mindig behozta, de most már azt sem! És folyton tállítja a nyelvet, lekódolja a telefont, és megváltoztatja NÉHA a háttérképet.
Nem igaz, nem jó! Nem értem miért! Nem szeretnék költeni a telóra, de szeretem! Mit csináljak vele? A menübe se tudok belépni, mert le van kódolva!
fastboot/download módba tudsz lépni?
Ha igen, akkor dugd PCre, valahogy flasheld rá a gyári szoftvert (keress utána, htc-nél nem tudom hogy van)
Egyébként nagyon gyanús ez nekem, recoverybe minden körülmények között be kellene tudni lépni. Lehet h hardverhibás telót fogtál ki.
Nem tudok beépni sehova!
Recoverybe nem enged be, helyette azt a fura háttérképet betölti, és utánna kirakja a gyűrűt --> felhúzom és kéri a TELEFON pinjét. Kiszedtem a simet, de a telefon pinjét kéri. Aztán usb-vel rákötöttem a gépre : Ismeretlen eszköz, és a telefon meg kirakja hogy töltés O_O
Itt van megtaláltam ha igy sem sikerül akkor kuka:-)
Remélem az angol megy:-) OR
Remove the battery, wait for a few seconds, then reinsert the battery.
Press and hold the VOLUME DOWN button, and then press and hold the POWER button.
Wait for the screen with the three Android images to appear, and then release the POWER and VOLUME DOWN buttons.
Press VOLUME DOWN to select FACTORY RESET, and then press the POWER button.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!