Slaven00 kérdése:
Belementem ma a medencébe és a telefonom (SAMSUNG GALAXY S IV mini GT-19195) benne volt a fürdőnadrágom zsebében, kb.10 perc után vettem észre. Már szétszedtem a telefont és hagytam száradni, de semmi. Van még remény az életre? Ez itt a kérdés!
Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 18:52
2/3 anonim válasza:
Akku nélkül tedd bele rizsbe/fűrészporba minimum egy hétig. És nem kapcsolgasd (mint tetted azt, mert csak árt neki...). Nem sok esély van ugyan rá, de ha kiveszed és bekapcsol akkor szerencséd van.
3/3 anonim válasza:
Hát feltételezem be volt kapcsolva a telefon, szóval teljesen esélytelen. Ha ki volt kapcsolva és azóta se próbáltad bekapcsolni, akkor se sokkal jobb a helyzet reálisan, de talán valami nagyon minimális esély lehet. De lélekben vegyél érzékeny búcsút és nézz ki egy új telefont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!