Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG G2-met vizbe ejtettem, van...

LG G2-met vizbe ejtettem, van még remény?

Figyelt kérdés

csak villog (bekapcsoló gomb), nem reagál semmire. bekapcsolni, tölteni nem lehet. Aksiját nem lehet kiszedni, hogy megszakitsam az áramkört. Mit lehet még tenni érte?

ha kampec, akkor a szolgáltatónak mit mondjak hogy garanciálisan kicseréljék? miből nem jönnek rá hogy vizbe ejtettem?

2015. jún. 17. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Rájönnek, hogy vízbe ejtetted. Ezzel ment a gari, ha hibás lett, ha nem. Van benne indikátor...ha beázik azt látják.

De eszed legyen, ne kapcsolgasd. Tedd bele egy tál rizsbe, de inkább fűrészporba, hagyd menne 4-5 napig. Ha kiveszed, és működik akkor szerencséd van (bár így sem vehetsz rá mérget, hogy nem károsodott). De a garancia az mindenképp úszott...

2015. jún. 17. 22:23
 2/6 Szirty ***** válasza:

Ha a vízből kiszedve az akkut nem vetted ki másodperceken belül és még próbálgattad is bekapcsolni, tölteni, akkor annak nagy valószínűséggel annyi.

A következő készülékedre vigyázz jobban!

2015. jún. 17. 22:49
 3/6 A kérdező kommentje:
tudom hogy ki kellett volna venni, de ebbe bele van épitve, nem lehet kivenni! áááá
2015. jún. 17. 23:20
 4/6 A kérdező kommentje:
ja és kikapcsolni se lehetett, mert nem reagált a fő gomb se. :(
2015. jún. 17. 23:20
 5/6 Szirty ***** válasza:

"tudom hogy ki kellett volna venni, de ebbe bele van épitve, nem lehet kivenni! áááá"

Igen olvastam. Ez azonban a vizet nem nagyon érdekli, akkor is csak az az egyetlen esélyed ha azonnal kiveszed.

Sajna ez van.

2015. jún. 18. 14:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Biztositasra kaptam egy uj keszuleket, egy samsung A5 ot. Elegedett vagyok csak az adataimat vesztettem el.
2015. júl. 3. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!