Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nekem egy Nokia 3110classic-om...

Nokia 3110c kérdése:

Nekem egy Nokia 3110classic-om van ki függetleníteném. Tudtok-e nekem valami jó kis függetlenítő kódot? Mert kéri korlátozás kódját de az a baj hogy ezt a kódot nem tudom. N hozzá. Valami remény? . Semmi papírom sincs hozzá.

Figyelt kérdés
T-mobilon van és hogyha egy telenoros SIM kártyámat belerakom akkor kéri a SIM kódot és hogyha megadom akkor azt írja ki hogy:SIM elfogadva, utána kéri a korlátozás kódját.és nem akarok t mobilt kötni.

2015. ápr. 6. 11:33
 1/7 anonim ***** válasza:
a szervizben tudnak jo kis kodokat...
2015. ápr. 6. 12:04
 2/7 A kérdező kommentje:
jó de mennyiért????
2015. ápr. 6. 13:00
 3/7 A kérdező kommentje:
meg hol? amúgy is töltőm sincs hozzá csak egy autóval ami ilyen akkuval megy azzal töltöm.
2015. ápr. 6. 14:42
 4/7 anonim ***** válasza:

basszus beviszed a legkozelebbi szervizbe, akar sufnis is lehet, 1-2 ezer es kesz.

ennyit meg az ovodasok is tudnak...

2015. ápr. 6. 15:44
 5/7 A kérdező kommentje:
jó akkor tudnak de neten egy nyomorult kódot sem lehet csinálni meg nem akarok költeni rá pénzt.
2015. ápr. 6. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:

nem akarok költeni rá pénzt.

akkor tartsd meg papirnehezeknek...

2015. ápr. 6. 20:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Összefoglalnám neked azt amit a többiek irtak eddig, valamit a saját hozzászólásommal kiegészíteném.

Én kereken 17 éve vagyok a GSM szakmában. elég mélyen a mai napig. Sokan lenézik, semmibe veszik ezt a szakmát, sufni GSM és egyéb jelzőkkel illetnek minket, persze van aki nagyon is megérdemli,mert kókler. viszont nélkülünk nagyon nagyon sok ember nagy bajban lenne, amikor bedögik a teló és tele van adattal akkor sírva jönnek hozzánk,hogy keltsük életre. miért mi? mert a szolgáltató szoftvert frissít (eltünik minden adat) ha igy nem jön helyre, nem érdekli őket,ha garis, cserélik, max keresnek kifogást,hogy ismeretlen eredetű folyadék van benne,és nem cserélik, nem javítják. viszont mi JTAG-olunk, EMMC-t íruk, cserélünk, BOOT-ot javítunk speciális eszközökkel, amik nem 2 forintba kerülnek. ezek a hivatalos szervizben nincsenek,mivel nagyon kevesen értenek hozzá, valamint hivatalosan nem lehet náluk ilyen. mi mégis beruházunk több 100.000ft-al,hogy több órás melóval felélesszük a telót,és mondunk rá 5-10.000ft-ot,és akkor jön a "mennyiii?" Így van ez a függetlenítéssel is. A 3110C egy ugy nevezett BB5-ös teló. Anno mikor kijött, a BB5 telókra 80.000ft-ért lehetett venni cuccot, ami függetleniti+mikroszkóp+speckó TP kábel 2 tűvel+nem remegő kéz,különben kuka. Felejtős már az ingyenes kalkulálás, a letölthető program egy sima adatkábellel való megldás. persze fejlődik a technika, már nem kell mikroszkóp+tűk, de ehhez uj cuccot kellett venni,hogy ne kelljen szétszedni a telót. A lényeg asszem kivehető. ne sajnálj 2000ft-ot kiadni egy ilyen teló nyitásáért,mert elég sok munka és pénz van belefektetve abba,hogy ezt a telót most már kb 20mp alatt ki lehet nyitni. NEM INGYEN ÉS NEM KÓDDAL (mivel nincs rá kód....főleg ingyen.) És ahogy az előttem szóló irta: ha nem akarsz rá költeni, akkor tedd a polcra...örökre. és továbbra is vedd "semmibe" ezt a szakmát,és legyen benned az,hogy "csak egy kód" hát nem. nem csak egy kód....remélem senkit nem sértettem meg,ha mégis, nem volt szándékomban, bocsánat érte. köszönöm a figyelmet.

2015. ápr. 6. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!