A Lenovo tényleg egy gagyi kínai márka?
Figyelt kérdés
2015. jún. 27. 12:50
1/14 anonim válasza:
Ühüm... Xdd de perszs ez csak az én... Véleményem.. Van ami jo belöle... De ink. Kerülni kell
2/14 anonim válasza:
Érdekes, nekem ilyen tabletem van, decemberben kaptam, éjjel-nappal nyomatom mégis tökéletesen működik. Nem lassult be, nem fagy, nem szaggat.
3/14 anonim válasza:
A kínai márkák nem rosszak egyáltalán. A lenovo meg még csak nem is egy olyan ismeretlen márka. Laptopok terén már régóta jelen van.
Jó márka.
Egyébként meg aki fikázza a kínai cuccokat annak jelezném, hogy nyugodtan nézze meg az elektronikai eszközein a kis adattáblácskát. 3/2-n az fog állni, hogy "Made in china".
Aki azt mondja, hogy a kínai márkák szarok, az nem ért hozzá, nem kell neki hinni. A lenovo meg végkép nem az.
4/14 anonim válasza:
nem az. persze ha egy alsókategóriás telefont veszel tőlük hamar be tud lassulni. ahogy akármelyik másik gyártóé is. de felső kategóriában ott vannak.
5/14 anonim válasza:
Kínai, de nem gagyi! Számítástechnikában nagy múltú neves márka, okostelefonoknál még csak néhány éve van a piacon, de azokból is már nagyon szupereket csinál.
6/14 anonim válasza:
kínai márkáknál a Lenovo Xiaomi és a Huawei minőségi márka
7/14 anonim válasza:
Ma már szinte minden elektronikai eszköz kínai.
AZ embléma persze HP, Apple, stb, de a gyártás, csomagolás Kínában történik.
8/14 kérdező.. válasza:
Nagyon jó márka főleg laptopoknál.
9/14 Alex Fly válasza:
Annyira gagyi, hogy a számítógépek terén abszolút piacvezető, mióta övé az IBM x86-os részlege. Mobiltelefonok között kisebb a részesedése, de azért a Motorolát zsebből megvette. Az igaz, hogy kínai, de ma már ami nem az, az hamisítvány.
10/14 puritan válasza:
Az Iphone-t is kínában gyártják...
:-)
Az csak nem gagyi... még almacsutka is van rajta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!