Facebookot bejelentkezve hagytam, Mit tegyek?
Sziasztok
Olyan gondom van ,hogy atelefonomon állandóan be vagyok jeletkezve a facebookra.Ma a férjem megbolondult és elvette a telóm(családi probléma,nem ide tartozik)Viszont a facem be van jeletkezve,de a sim kártyámat kivettem belőle.Így ha másik kártyát tesz bele ,bele tud menni a facembe ami be van jeletkezve.sajna nem szoktam kilépni!!Olyan dolgaim nincsennek benne,tehát nem ez a problémám!,hanem az hogy a munka kapcsolataimat ott tartom fönt.Vendéglátós vagyok és a munkát ott kapom meg facen.Asztali gépem van,de abból nem tudom kiaktiválni a telót.Félek ha egy nagyfönök ir lemondja a melóimat,és az nekem bukó.Az adatlapomat letiltani nem szeretném!!
De ki tudod léptetni gépen is.
Beállítások-Biztonság-Bejelentkezett helyek- és itt megtudsz szakítani minden bejelentkezést
FB-n váltsd jelszót, ott rákérdez hogy kiléptessen mindenhonnan ahol bevagy jelentkezve.
De őszintén, egy ilyen férjet nem kéne kidobni?!
Nagyon köszönöm a válaszokat!!
Ki tudtam jeletkezni azt hiszem ,módositottam a helyeket,így szerintem kilépett.
Már a férjem is inaktiv lesz lassan !!! Azon vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!