2különálló facebookot hogy tudnék használni egy telefonon Egyszerre? (Jelezzen mindkettő hangal ha írnak. ) Akár két program is jó ami nem zavarja egynást.
Esetleg próbáljátok meg ezt:
De a playstoreból leszedték, lehet, hogy nem véletlen és valami megbízhatatlan software, de elvileg ennek pont ez lenne a célja amit akarsz. A linkért felelőséget nem vállalok, sose használtam, nem ismerem, csak akkor tedd fel ha nemfélsz, hogy esetleg valami rosszindulatú cuccot telepitesz a telódra. Keress rá a neten arra, hogy "Friendcaster" hogy mit találsz róla. Én gyorsba ennyit találtam.
#3 de azok nem ugyanannak az embernek a profiljai, hanem az ember és a cég profilja, meg a kapcsolatban résztvevő 2 emberé. Használhatják ugyanazt az eszközt, de az akkor is 2 ember.
Én azt nem értem, hogy van egy adatlapom, majd csinálok még egyet szintén saját adatokkal. Na annak mi értelme van?
Én is kettőt használok. Van a személyes, illetve egy 'privát', amit csak arra használok, hogy pár emberrel beszélgetek. Hogy miért ott, az meg másra nem tartozik ;)
Én úgy oldom meg, hogy a személyessel a Facebook appba jelentkezek be, így kapok értesítést mindenről (üzenet, hozzászólás, bejelölés, stb.), a priváttal pedig a Messenger programba. Ha ott írnak, akkor az is küld értesítést, de csak üzenetről. Viszont mivel azt csak beszélgetésre használom, így a többi nem is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!