Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha meg akarom nyitni a faceboo...

Ha meg akarom nyitni a facebookot a telefonomon, egy hirdetés ugrik fel és újonnan ez más alkalmazásoknál is így van. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
Nem mindig, de elég gyakran van így és kezd idegesítő lenni. Fogalmam sincs, hogy mi ez vagy miért csinálja ezt... köszi a segítséget előre is.

2015. máj. 11. 20:50
 1/1 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Mondanom sem kell, ma már mindent a reklámok uralnak, és a telefonokra is kihatnak. Az én androidos telefonomon is jelennek meg ugyanígy idegesítő reklámok, de engem kevésbé idegesít. Szerintem a megoldás a problémádra lehetséges, menj be egy szervízbe és kérd meg hogy rakjanak rá valamit, ami blokkolja a reklámokat. Pár ezer forint. Remélem segítettem!

2015. máj. 16. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!