Tudnátok olyan telefont mondani aminek az első kamerája jó minőségű?
Figyelt kérdés
Fényképre meg videóra is de videó elég a 640p.Fényképre kéne legalább a 1280p vagyis a HD-s minőség.Az kéne h sötétbe is lehessen vele aránylag jó képeket készíteni.Iphone nem kell.Androidos lenne a leg megfelelőbb 50ezer vagy az alatt.Köszi2015. jún. 21. 20:26
1/8 anonim válasza:
Xiaomi Redmi 2 Pro (2GB)
50e körül lehet rendelni külföldi megbízható oldalról ennél jobbat nem kapsz ennyiért aminek a kamerája is jó és androidos
2/8 A kérdező kommentje:
köszi.néztem próla infókat csak az a baj h nem valami ismert márka.(nem arra gondolok h nem menő, hanem h lehet nem annyira megbizható)Azért nem szeretném elhamarkodni.Ha valaki tud van van ötlete küldhettek még sokat.Jobb a tudok válogatni :)
2015. jún. 21. 21:08
3/8 anonim válasza:
nem ismert? a sony-t lg-t samsungot hazavágja nevetve... kínában jelenleg az eladási listákat vezeti, megelőzve a sok "menő" gyártót :) és sokkal de sokkal megbízhatóbb a felsoroltaknál, attól hogy még kevésbé ismert :D ez nem kínai szar márka.. :D ez kínai minőségi ;)
4/8 A kérdező kommentje:
amúgy neked ilyened van?Ha igen tudnál (őszinte) mondani róla pár szót?pozitívum negatívum?
2015. jún. 21. 21:18
5/8 anonim válasza:
nekem Lumiám van :D az ismeretségi körömben van Xiaomi telefon, bár az csak Redmi 1S, az gyengébb :P teljesen meg van elégedve vele, nem szokott fagyni se akadni... a kamera is szép képeket csinál, max néha kicsit sokat gondolkozik az 1GB ram miatt... :D vannak tesztek, fórumok ahol részletesebben olvashatsz ezekről a telefonokról... és nem negatív véleménnyel vannak ott sem :)
6/8 Smittes válasza:
Ha találsz Lumia 735-öt ennyiért az jó választás. Lehet nem Android, de ha tényleg nagyon első kamerára mész az nagyon szuper neki.(ezért nevezik selfie telefonnak a mobilarénások) Ha számítanak a számok akkor 5 mp elöl, ami szerintem kimagaslóan jó.Nekem bevált, a Cortana is nagyon szuper, offline navi, OLED kijelző, bár ezeknek utána tudsz olvasni magadtól is.
De ha már Xiaomi , igazat mondanak a srácok, tényleg nem gagyi kínai Android, nem fagy, nem lassul, én is ismerek Xiaomi tulajokat. Ha szardroidra kényszerülnék, biztos azt vennék, nem Sanyit vagy Samsungot vagy egyéb Huawei csodákat.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :D
2015. jún. 21. 22:55
8/8 A kérdező kommentje:
azért ha valakinek van ötlete írhatja még nyugodtan.Nem szeretném elkapkodni
2015. jún. 22. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!