A telenornak van az a mobilinternet szolgáltatása, hogy kell fizetni 990 Ft-ot és kapsz 100 mb-ot (klikk) és az első 3 hónap ingyenes. Utána lelehet mondani vagy ilyen hűségnyilatkozatos?
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 20:59
1/9 anonim válasza:
Le lehet mondani interneten keresztül. Nincs hűségnyilatkozat.
2/9 anonim válasza:
De mire jó ez a net? 3 perc alatt elfogy ha nem figyelsz.
3/9 anonim válasza:
Le lehett,persze. Interneten keresztül,a Telenor weboldalán VAGY felhívod a Telenort és telefonon keresztül le tudod mondani :)
4/9 anonim válasza:
Le tudod mondani telenornál illetve,sms-ben na meg ha felhívod a köv telefonszámokat:1741 vagy 1220
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi
Tényleg nagyon kevés ez a net?
Ink csak facebookozásra meg ilyenekre kéne.
Nem filmeket letölteni.
2013. máj. 25. 21:18
6/9 anonim válasza:
Szerintem elég annak aki ritkán netezik. Én pl. már 1 hét után el szoktam használni. De ettől függetlenül jó, hiába lassítják.
7/9 anonim válasza:
Én is fb-re használom,naponta akár 2-3 órát lógók rajta és hónap végéig, simán kitart!
8/9 anonim válasza:
Én 1-2 óra alatt lenetezem,de attól még jó. Nincs túlhasználati díj és ugyanúgy megy a Facebook meg minden,kivéve a YouTube. (most is telefonról írtam).
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. máj. 26. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!