Iphone egy 13 éves gyereknek?
Nem tudom, miért gondolják azt az emberek, hogy akinek iPhone-ja van fiatalon, normális ember nem lehet.
Én 12 éves vagyok, Karácsonyra kapok egy 6s-ot. Most ettől több ember leszek? Nem. Kevesebb? Nem. Ez csak egy telefon, embereeek! Ugyanolyan mint a többi.
Most én pl ettől nem fogok elszállni magamtól, hogy húha, iPhone 6s-em van, hisz ugyanúgy megy tovább az élet, eseményekkel és célokkal. 4-es tanuló vagyok, és próbálom tartani az átlagot... Rendszeresen olvasok, illetve történeteket írok, a barátaimmal töltöm az időt, nem pedig sírok, hogy miért nem iPhone 7-et kapok inkább. Igaz, nekem teljesen mindegy, hogy milyen telefonom van.. :D
Nem kell az összes iPhone tulajdonost egy kalap alá venni, hogy akkor ők most a beképzelt pénzesek, hisz nem egy mobil fogja eldönteni, hogy ki milyen személyiséggel rendelkezik. Aki iPhonnal beképzelt illetve önző, nagy valószínűséggel okostelefon nélkül is az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!