Iphone egy 13 éves gyereknek?
"Gondolom azért hiszed,hogy ez hülyeség,mert te is ebben a helyzetben vagy."
Nem vagyok, ill. lehetnek mert ha akarnek vehetnek egy iphone-t a gyereknek, lehet majd veszek is. ettol meg nem vagyok gazdag, a gyerek sem kap meg mindent, es nem lesz tole semmi baja.
Nincs ilyen osszefugges amit kitalaltal.
bírom, amikor valaki meg akarja mondani a másiknak, mire szabad költeni a pénzét...:D
meg hogy majd hajléktalan lesz, ha a szülők nem lesznek...:D hát én kíváncsi lennék EGYETLEN példára, akivel ez történt...én még soha nem találkoztam olyan emberrel, akinek fiatal korában a tehetős szülők miatt ki volt nyalva a segge, aztán meg később földönfutú lett...:D általában az ilyenek többsége tanul is rendesen, aki meg nem, az már az a kategória, hogy a családi vagyon több generációra is elég...
kérdésre válaszolva szerintem is jó nagy hülyeség iPhone 6-ot venni egy 13 évesnek, pontosan az ilyen megnyilvánulásokért, amik itt előfordultak.
nekem egy 5S-em van másfél éve, és még 2 évig fogom is használni, de én nem mutogatni vettem, és mégis engem is érintenek ezek a negatív kritikák, mert én is egy köcsög iPhone-os vagyok...:D
kérjen 5C-t, ha nagyon kell neki, bár azt meg 8 gigásan nem is ajánlom, de semmi jogom nincs beleszólni.
Nekem két iPhone 6+-om van, mert nem tudtam eldönteni, hogy a fekete vagy a fehér tetszik-e jobban, ezért apukám mindkettőt megvette.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!