Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meguntam, hogy délutánra...

Meguntam, hogy délutánra lemerül az okosteló (galaxy S5).. Valami megoldás?

Figyelt kérdés

Amit NEM szeretnék:

- külső akksi

- 2 teló

- napi több töltés

Amivel már próbálkoztam:

- nagyobb teljesítményű akksi

- telefon újra bootolás

- appok letiltása

- akksi csere

Az se lenne baj ha kis kijelzős nyomógombos lenne a teló,de az androidos alkalmazások némelyikét használnám (viber facebook hivásrögzités google címtár google drive)

vagyis egy androidos hagyományos telóra lenne szükségem ami legalább 1 teljes napot bír ha nyúzom

#telefon #lemerülés #Android #okostelefon #akkumulátor készenléti idő
2015. jún. 13. 10:53
 1/7 @Elomania.kerci ***** válasza:
Szia! Amint látom, telefoncserén gondolkodol. Nem kell ezt föltétlenül. Szerintem vidd vissza az üzletbe, gondolom még garanciális. Valószínű, hogy valami baj van a telefonnal, ilyent még hallottam.
2015. jún. 13. 11:42
 2/7 anonim ***** válasza:
add el amig eltudod ertelmes aron, es soha tobbe ne vegyel samsungot :D
2015. jún. 13. 13:50
 3/7 anonim ***** válasza:
ajanlom helyette a nexus 5ot,motorola moto g2-t,oneplusone-t vagy valamelyik xiaomi keszuleket (mi3,mi4,redmi2pro,redmi note 4g)
2015. jún. 13. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Jajj, nem kell itt semmit eladni, szépen megtanulod használni a telefont és minden rendben lesz.

-Kezdjünk egy Factory Resettel/Rendszercserével, hogy eltakarítsuk a sok szemetet ami eddig felhalmozódott.

-Külön ajánlom, hogy rakj rá egy jó ROMot (CM11 nagyon jó energiatakarékosságban)

-Rootolsz

-Letiltod, törlöd a gyári appokat, amik a háttérben futnak és semmi szükség rájuk

-Elfelejted a vírusírtókat, Task killereket, Clean mastert és a többi bullshitet, semmire sem jók

-Választasz EGY programot a kommunikációra. Ha egyszerre van fenn több (Facebook, Skype, Viber, Messenger, Instagram, Snapchat stb.), akkor az nagyon nem tesz jót.

-Találsz egy jó Launchert, például az Apex-et, ami nem csak takarékos, de nagyon testreszabható is.

-Kapcsold ki az auto-keresést a wifi menüpontban

-Amikor nincs szükség rájuk, kapcsold ki a Bluetooth-t, Wifit, NFC-t, Netet.

-Felrakod a Greenify-t és lefagyasztod az appokat amiket nem akarsz törölni de a háttérben futnak.

Ééés, használd egészséggel...

2015. jún. 14. 12:22
 5/7 anonim ***** válasza:
XDDDDDDDDDDDDDD eleg gaz h egy ilyen "csoda" telefont is romolgatni akarjatok :D az ember valahogy nem ezt varna el ennyi penzert hogy itt kelljen vele bszkodni
2015. jún. 14. 13:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos ez a Samsung.. Képtelenek egy jó szoftvert összedobni..
2015. jún. 14. 14:34
 7/7 anonim ***** válasza:
ezert mondtam hogy jobban jar ha eladja, es nem lesz vele ennyi macera :D
2015. jún. 14. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!