Üdv mindenkinek! Nokia Lumia 730-al kapcsolatban szeretnék segítséget kérni! Mi a megoldás?
Eddig androidos telefonokat használtam, de végül, váltottam WP-re. Maga a Lumia telefonok nagyon tetszenek, ezért nem volt nehéz a döntés. Viszont WP. Soha nem használtam még.
Lenne egy-két, kérdésem ezzel kapcsolatban. Akár milyen alkalmazást szeretnék letölteni, legyen az akár egy viber, akár egy képszerkesztő, játék, vagy bármi más, valamiért nem tudja letölteni. Mi lehet a hiba?! Kellett hozzá Microsoft fiók, azt már csináltam, de mégsem tudok letölteni semmit.
A másik kérdésem meg, hogy Micro SD kártyámat az előző telefonomból beletettem az új Lumiamba, viszont írja h felismeri, de az adatokat amik rajta vannak azokat nem jeleníti meg. Se zene, se kép, se videó. Mi lehet a hiba?!
Előre is köszönöm a válaszokat!
WP-nél nem oda teszed a képeidet és adataidat, ahova gondolod. Hova vezetne azt? Anarchiához! Hát ezt akarod?
Neeeeem! Tessék azt a fájlszerkezetet használni, amit a WP támogat. Képek a Pictures / Saved Pictures mappába, Videók a Videos-ba!
letöltésnél ezt írja:
Nem sikerült telepíteni az alkalmazást. ha most látja először ezt a hibaüzenetet, ne adja fel, próbálkozzon újra.
Ha így sem jár sikerrel, nyissa meg a telefonfrissítési beállításokat, és ellenőrizze, hogy naprakész-e a telefon szoftvere.
lehet egyszerű a megoldás, de én még nem használtam WP-t és így még nem igazán értek hozzá. :)
Igen a telefon gyári állapotban került hozzám, most vettem teljesen újonnan.
A formázást meg megcsinálom, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!