Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tud az LG Arena amit az...

Mit tud az LG Arena amit az iPhone 2G nem?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 17:42
1 2
 11/12 Bismarck0524 válasza:
10%

ujjjjuuujjj azért ne alázzátok már az Iphonet...

azért ha vaalkinek már volt mindkettő az itt említett telok közül az tudja hogy azért még összehasonlítani se lehet őket.

nekem volt ég arenám.. ( hogy öszinte legyek elég volt 3 napig ) és soha többé nem kéne nekem.. napi 4-szer lefagyott, a net szar rajta... a kamera oké tán jobb mint a 2g-n.

nekem most iphone 2g-m van, 1 hónapja használom, kb másfél éves mert használtan vettem . azóta egyszer nem fagyott, se semmi, tökéletesen működik, és a net rohadt jó rajta.

Mindenkinek csak javasolni tudom hogy ne vegyen lg arenát...

2010. jún. 30. 11:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza van az előttem szólónak. Mondjatok már még egy telefont, amire 3 év után is jönnek folyamatosan a frissítések? Mert iphonera jön!
2010. jún. 30. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!