Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti milyen telefont ajánlanátok...

Ti milyen telefont ajánlanátok? Részletek a leírásban.

Figyelt kérdés

Olyan ember vagyok, aki az okostelefonját teljesen kihasználja: mindenféle alkalmazás, telefonálás, sms, fényképezés, zenehallgatás és a többi... Mindemellett tanulok, ezért nem folyik be havonta sok száz, hogy az "isteni" iPhone-ra teljen.

Tudnátok nekem egy ár-érték arányban jó, nem csillagászati összegbe kerülő telefont ajánlani, aminek jó a processzora, alapmemója nem 2 GB alatti, van előlapi kamerája és a hátlapi is jó minőségű képeket készít?

Tudom, az ennek a leírásnak megfelelő készülékeket különböző honlapokon ki tudnám keresni, de egyrészt nem igazán értek hozzájuk, másrészt már melléfogtam párszor, harmadrészt a személyes tapasztalataitokra lennék kíváncsi :)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. máj. 29. 20:02
1 2
 11/14 kérdező.. ***** válasza:
A stock android a 40k-s telefonon is jól fut.
2015. jún. 14. 18:29
 12/14 toto12 válasza:
0%
Nokiát NE VEGYÉL!!(Microsoft Lumiát SE!)
2015. júl. 11. 14:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Miért? Évek óta vágyok egy igénytelen, jó kamerás , hangos,jó akksis telefonra. Ezt a lumia 735-ben meg is kaptam.
2015. júl. 11. 17:16
 14/14 anonim ***** válasza:
indokolni mar nemtudja h miert ne :D
2015. júl. 13. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!