Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Nikon D80 gépemhez, főleg...

Nikon D80 gépemhez, főleg természetfotózáshoz ajánlanátok ezt az objektívet? Leírásban.

Figyelt kérdés

Nincs sok pénzem, kezdő fotósként szeretnék jobb képeket csinálni természetben, távolabbi témákról is. Esetleg ajánlanátok ezt a típust? [link]

Van személyes véleményetek? :)

Előre is köszi! :)

2014. jan. 9. 21:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Az én személyes véleményem az,, hogy a természetfotózás 400mm környékén kezdődik és ez is erős kompromisszumokat jelent (ha csak nem építettél előtte megfelelő leseket stb...), ráadásul ha nem akarsz milliókat rákölteni akkor ezen a gyújtótávolságon is csak megfelelő fényviszonyok között tudsz majd fotózni (értsd verőfény).
2014. jan. 10. 10:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a helyedben Nikon 300 AI-S próbálnék venni, használtan. Van egy csomó jó m42-es teleobjektív (Pentacon 300, MTO 500/1000), de a Nikon foglalat nem nagyon fér össze az m42-vel. Sajnos vadfotóhoz a 300 mm igazából kevés. Én egy 70-200 f2.8 + kétszerezővel próbálkoztam APS-C vázon, egy kicsit még az is rövid, de már elég jól használható, ha csak az erdőben sétálsz, vagy kiülsz egy kommersz vadlesre.
2014. jan. 10. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!