Az A-GPS mennyiben különbözik a "sima" telefonba épített GPS-től?
Figyelt kérdés
Az én telefonomban A-GPS van. Az érdekelne, hogy mi a különbség a két rendszer között? Esetleg tapasztalatok A_GPS-s telefonokkal! A válaszokat előre is köszönöm!2010. febr. 26. 13:30
11/15 anonim válasza:
Ja nem, én az alap IGO-sra gondoltam pl. Nemsokára megjön az új telefonom, és előtte tájékozódom :)
12/15 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy elég pontatlannak érzem, és nagyon nehezen találja a jelet. Akik A-GPS-es telefont használnak, mik a tapasztalatok? Lehet, hogy a telefonnal van a gond... ? :(
2010. márc. 1. 17:51
13/15 anonim válasza:
Nekem általában utcán 10 méteres pontosság, ház mellett vagy egyéb félig leárnyékolt helyen kb 25 méteres pontosság, kocsiban 50 méteres pontosság, buszon 100-200 méteres pontosság házban pedig 5 kilóméteres pontosság.
14/15 A kérdező kommentje:
És mennyi idő alatt lövi be a telód a helyet? És milyen típusú a készülék?
2010. márc. 2. 17:33
15/15 anonim válasza:
Sony Ericcson W715.
Az változó mennyi idő alatt, van amikor kevesebb mint 10 másodperc van amikor meg több perc is kell neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!