Meghirdettem a telefonom ebay-on. Van is már vevő. Honnan tudhatom hogy nem csaló? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Meghirdettem galaxy s4-em és valaki írt is aki megvenné. Egyébként angliába élek. Az eladó pedig dél-afrikában van. Le írta teljes címét is, nevét is, email címet meg paypal címét. A telefon szállítását kifizeti(fizette). Arra külön 50 fontot küldött. (Egyik kérdés ennyiből kijön?) Már rá is küldte nekem a paypal-omra a pénzt. Úgy hogy egyébként rajta van, de csak akkor kapom meg ha elküldtem a tracking numbert a megadott e-mail címre. Ezt az emailt a paypaltol kaptam. Ez ilyenkor már nem lehet csalás ügye? Rajta van a pénz csak nem tudok még hozzáférni mert el kell küldenem a számot. Ez ügye mindig így megy? Úgy tudom paypal on igen . És ehhez a pénzhez amit küldött azt ügye már nem tudja vissza rendelni magának? Minden emailt a paypaltol kaptam hogy küldtem neki xx összeg kérését. Utána meg az hogy megjött. Majd a többi a tracking number rel.. előre is köszi a válaszokat2015. máj. 22. 20:28
11/12 anonim válasza:
Te egyébként komolyan elhiszed, hogy Dél-Afrikában egy tetszőleges néger nem talál (pontosabban nem lop) magának tetszőleges idő alatt egy tetszőleges telefont, hanem a bolygó másik feléről fog vásárolni egyet?
12/12 A kérdező kommentje:
De egyébkent Gondolkoztam ezen :D amúgy a neve az angol. De a linkelt oldal elolvasása után.... Pont ugy kezdodott ahogy ott. Szia hello megvane még, küldöm a pénzt plusz 50 font hogy ide utalják nekem afrikába... Stb. Bank kartya vagy paypal... Inkább nem is beszélek vele... Bár egész nap sose ír. Csak hajnalba általába.
2015. máj. 22. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!