Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy note 4-es...

Kölyök kérdése:

Samsung galaxy note 4-es készülékemre szeretnék windows 8-at? Rárakni bármiem dologra vevő vagyok próbálkoztam már én is egy csomó dologgal de mindig megakadtam előre is thx

Figyelt kérdés
2015. márc. 4. 19:22
 1/4 anonim válasza:
Nem tudod rátenni. A windows pillanatnyilag egyetlen ARM-es készülékekre szánt változata (RT) csak előtelepítve hozzáférhető és csak adott eszközökön. Várd meg a 10-et, azt talán kicsit szabadabban forgalmazzák majd. (Legalábbis az RPi-re vonatkozó ígéretből ez sejthető.)
2015. márc. 4. 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Felejtsd el.
2015. márc. 4. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Míg PC esetében x86-os architektóra van, addig lehet bármilyen x86-os operációs rendszert feltenni. Itt is él az, ami nem x86-os, azt nem tudod feltenni!!!

Szóval a telefonokon ARM achitektóra megy. Erre NEM tudod feltenni se a PC-s Windowst, mivel az x86. De ugyanez vonatkozik a Windows Phone témára is.

(Gondoltam PC-ből indulok ki, hátha érthetőbb)

Vagy gondolj arra, hogy benzines autóba akarsz önteni dízelt. vagy fordítva. Azért megnézném, hogy mész vele. :)

2015. márc. 4. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha csak a Windows 8 feeling kell akkor telepítsd a Metro UI Launcher 8.1-et a playből..
2015. márc. 12. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!