Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek? 2015. 05

Milyen telefont vegyek? 2015. 05

Figyelt kérdés

Hosszabb távra gondolnám. Fotózásra, játékra, zenehallgatásra használnám, igazából mindenre amire egy telefont lehet használni.

max 140-150ezret szánok rá.

Sony xperia z3-on Lg g3-on samsung galaxy s5-ön htc m8-an gondolkodtam, de tanácstalan vagyok. Felhasználok véleményét várom.

2015. máj. 19. 16:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
lumia 930 egy nagyon jo valasztas lenne.. visszaterve az iphonera... hova bovitened mar a memoriat... 16 giga boven eleg, ha meg nem vegyel egy pendriveot bmeg :D van egy rakas online radio ami sokkal jobb mint a sima, ha meg nincs mobilneted akkor meg minek van ilyen telefonod... a kameraja pedig egyaltalan nem rossz, egy sima 4... 5mp-el siman ver jopar nagyobb telefont...az meg h hardveresen nem olyan mint egy szaaazmagos androidos szutyok 3 giga rammal... de betonstabil a rendszer rajta mondjuk.. de latszik h csak papirrol lattal te is ilyen telefont vagy boltban kiteve.. na mindegy
2015. máj. 21. 11:10
 22/24 anonim ***** válasza:
52%

A lumia 930 lenne a legjobb választás szerintem is, ha mindenképp ilyen telót akarsz :)

Feltörekvő rendszer, stabil, gyors, előtte a jövő. Jó hardver, jó külső, mi kell még ?:)

Ryo

2015. máj. 21. 11:18
 23/24 anonim válasza:
74%
Mint mondtam, a HTC One jó, maga a telefon tényleg jó. Nekem a szerviz hozzáállásával van bajom. Most kaptam amúgy a Vodafone-tól egy levelet, hogy mivel a szerviz szerint mechanikai sérülés van a telefonon, nem javitják meg. Ezzel húzták ki nálam a gyufát. Semmi szükség egy olyan készülékre, ahol a support egy kutyaszart se ér. Akármilyen jó, ha baja van és ilyen a szerviz, akkor ott vagyok ahol a part szakad. A hangszórót majd kicseréltetem valahol, kb 10 EUR az Ebayon.
2015. máj. 21. 11:38
 24/24 anonim válasza:

Szerintem vegyél egy BlackBerryt, meg hozza egy IPadot.

Ez a kettő eggyut nagyon ütős.

2015. jún. 7. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!