Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek? 2015. 05

Milyen telefont vegyek? 2015. 05

Figyelt kérdés

Hosszabb távra gondolnám. Fotózásra, játékra, zenehallgatásra használnám, igazából mindenre amire egy telefont lehet használni.

max 140-150ezret szánok rá.

Sony xperia z3-on Lg g3-on samsung galaxy s5-ön htc m8-an gondolkodtam, de tanácstalan vagyok. Felhasználok véleményét várom.

2015. máj. 19. 16:17
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, szerintem egy htc m8-cal megprobálkozok...
2015. máj. 19. 19:41
 12/24 anonim ***** válasza:
70%

Hát, pedig az LG-vele többre mentél volna, de te tudod! :/

#10-es: iPhone 5s, ez valami vicc? Írta, hogy mindenre használná, amire egy telefont lehet! Az iPhone memóriája nem bővíthető, rádiója nincs, a rendszere nagyon zárt, kamerája se tartozik épp a legjobbak közé, és hardveresen se valami ütős! Az iPhone csak arra való, hogy az ember megmutassa, milyen sok pénze van!

2015. máj. 20. 12:55
 13/24 anonim ***** válasza:
11%
hasznaltal te mar egyaltalan iphonet? vagy csak azert mondasz ilyeneket mert nincs ra penzed? nekem sincs, de hulyesegeket beszelsz
2015. máj. 20. 13:16
 14/24 A kérdező kommentje:
Használtam már iphonet, tetszik szép és jó telefon, de mint mondtam max 140et szánok telefonra nem 200at.
2015. máj. 20. 16:11
 15/24 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, nem hozzád szólt a kérdés most
2015. máj. 20. 17:01
 16/24 A kérdező kommentje:
Tudom, de én se neked mondtam :D
2015. máj. 20. 17:26
 17/24 anonim ***** válasza:
ja tényleg oké bocsi, másnapos vagyok :DDDDDDDDD
2015. máj. 20. 17:27
 18/24 A kérdező kommentje:
:D jobbulást
2015. máj. 20. 17:51
 19/24 anonim válasza:

Èn azt mondtam volna, hogy a HTC One-t, mivel nekem is az van. DE: ma kaptam vissza két hét után az M8-asomat, felsö hangszóró hibával küldték el Csehországba. Szokásos dolog: csak kihangositva tudod használni, ami idegesitö, mert senkire se tartozik éppen kivel mit beszélek.

OK, Vodafone bolt, telefon lead. Felhivtam az Ügyfélszolgálatot, mert már két hete a csodás cseretelefonnal kinlódtam, hogy mi van, mert igérték, hogy sms-t kapok ha kész a telóm. Persze kiderült, napok óta ott a boltban, csak b*sztak szólni. Ennyit a szolgáltatóról. Na de nézzük a telefont: a srác kibontja a boritékot, benne a HTC, plusz egy levél a csodálatos cseh VSD Data a.s. -töl, hogy megvonták a garanciát, mert a telefon nem rendeltetésszerüen lett használva. Második lapon a telefonom lefényképezve, hogy a fémház sérült. Semmi baja. Tokban volt elsö perctöl, a szar gyárit ki is cseréltem aztán egy jobbra. Leejtve sem volt, nem bányában használom, és szöget sem vertem be vele. Ennyit a prémium supportról meg az egyéniségröl. Irtam egy eléggé ocsmány angol levelet a HTC-nek, kiváncsi vagyok mi lesz a véleményük, illetve felveszem a kapcsolatot a csehekkel is, ha nem javitják ki a készüléket, minden fórumon le fogom öket járatni, ahol csak lehet, de a Fogyasztóvédelmet is be fogom vonni. Ebben az árszegmensben azt hiszem lehetnek az embernek elvárásai. Egy M9-esen gondolkoztam, mert annak jobb a kamerája, de igy......

2015. máj. 20. 21:43
 20/24 A kérdező kommentje:

Akkor most jó vagy nem?:D

Am még nem vettem meg, de samu s5ön gondolkodok vagy nokia lumia 930on de teljesen tanácstalan vagyok...

2015. máj. 21. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!