Milyen telefont vegyek? 2015. 05
Hosszabb távra gondolnám. Fotózásra, játékra, zenehallgatásra használnám, igazából mindenre amire egy telefont lehet használni.
max 140-150ezret szánok rá.
Sony xperia z3-on Lg g3-on samsung galaxy s5-ön htc m8-an gondolkodtam, de tanácstalan vagyok. Felhasználok véleményét várom.
Szia!
Inkább vegyél egy telefont max. 40 ezerért és vegyél mellé egy laptopot vagy számítógépet...
A hiperokos telefonoknak nem sok értelmük van, csak ellopják...
De ez csak az én véleményem... Ha mindenképp választani kell, akkor a HTC-t választanám.
Ryo
A HTC és a Nexus 5 kicsit elmaradnak a többiektől! Az OnePlus One, az Xperia Z3 és az LG G3 hardveresen teljesen egyformák, ha a G3-nak is nagyobb verzióját veszed. Viszont az One memóriája nem bővíthető és nem kap Lollipop-frissítést sem.
A Sony és az LG hardveresen és szoftveresen is teljesen egyformák, és a kamera minőségében sincs különbség. Felbontásban viszont igen: a Sony-é automata módban 20,7 MP, manuális módban viszont visszaesik 8 MP-re! Az LG viszont így is- úgy is stabilan tartja a 13 MP-t, te tudod, hogy jobb neked!
Google Nexus 6
HTC Butterfly 2
Lenovo Vibe Z2 Pro
Meizu MX4
OnePlus One
Samsung Galaxy Note 4
Sony Xperia Z3
Xiaomi MI-4
ZTE Blade S6
#1 Köszi de van laptopom :D
Köszi a válaszokat!
Lg jobban tetszik nekem, most is Sony sp-m van ami rettenetes, ha nem laggolna jó lenne, de meguntam.
Lg-re gondoltam, de sokszor hallottam, hogy laggol vagy túl melegszik és kezelhetetlenné válik, erre szeretnék választ kapni, hogy igaz-e.
a snapdragon 801 nem igazán bírja el ezt a felbontást, úgyhogy nem éppen zökkenőmentes, én nem ajánlom a g3-at.
A samu s5 pedig egy rettentő rossz telefon lett szerintem, elég sokat is panaszkodnak rá.
Ilyen árkategóriában droidosból a legjobb egy Nexus 6.
Windowsból pedig Lumia 930,Lumia 1520.
Iphoneból pedig 5s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!