Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont vegyem?

Melyik telefont vegyem?

Figyelt kérdés
Sziasztok, Normális válaszokat kérek! Hamarosan ( ma, holnap) telefonvásárlásra kerül sor, és nem tudom ekdönteni , hogy iPhone 5s vagy iPhone 6 készüléket vegyek. Kérlek válsztásotokat indokoljátok és oda is írhatjátok melyik színben vegyem. Válaszotokat előrre is köszi!

2015. máj. 10. 12:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Van olyan androidos telefon ami veri az iphone oda-vissza."

Neked sose volt iphoneod és nem is lesz, csak ezért gondolod ezt az állítást igaznak. A oneplus one egy kínai szemét, ha elromlik, hónapokat várhatsz a javításra mert nem tudják megcsinálni, nincs szervizük itthon. Érdekes aki valaha is használt iphonet csak elégedett vele, és új készüléknek is iphonet vett. Nem véletlenül.

2015. máj. 10. 20:09
 12/13 kérdező.. ***** válasza:

A Oneplus nem romlik el.Nem iphone minőség...Egyébként már Magyarországon is hivatalosan is kapható szervizzel együtt.

Szerintem pedig nemhiába hívják azt a kínai szemetet Flagship Killernek nem úgy mint azt szemétbe való amcsi almát ahol csak a nevet kell megfizetni.

2015. máj. 10. 20:53
 13/13 kérdező.. ***** válasza:

Te pedig úgy látszik még nem fogtál a kezedbe valódi androidos telefont csak szutyok samsungot.Nyugi samsumg után én is ezen vélemyényen voltam aztán jött a nexus:)

Volt már iphone a kezembe,de a nexusom gyorsabb volt nála így azt választottam meg félárba is került mégis jobb volt.

Persze aki vagánykodni akar az csak iphone-t vegyen.

2015. máj. 10. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!