Melyik telefont vegyem?
"Van olyan androidos telefon ami veri az iphone oda-vissza."
Neked sose volt iphoneod és nem is lesz, csak ezért gondolod ezt az állítást igaznak. A oneplus one egy kínai szemét, ha elromlik, hónapokat várhatsz a javításra mert nem tudják megcsinálni, nincs szervizük itthon. Érdekes aki valaha is használt iphonet csak elégedett vele, és új készüléknek is iphonet vett. Nem véletlenül.
A Oneplus nem romlik el.Nem iphone minőség...Egyébként már Magyarországon is hivatalosan is kapható szervizzel együtt.
Szerintem pedig nemhiába hívják azt a kínai szemetet Flagship Killernek nem úgy mint azt szemétbe való amcsi almát ahol csak a nevet kell megfizetni.
Te pedig úgy látszik még nem fogtál a kezedbe valódi androidos telefont csak szutyok samsungot.Nyugi samsumg után én is ezen vélemyényen voltam aztán jött a nexus:)
Volt már iphone a kezembe,de a nexusom gyorsabb volt nála így azt választottam meg félárba is került mégis jobb volt.
Persze aki vagánykodni akar az csak iphone-t vegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!