Melyik telefont vegyem magamnak? HTC one m8, iPhone 6, Sony Xperia Z3, Samsung galaxy Note 4, Nokia lumia 1520 Többi lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok, telefonvásárlás előtt állok. A fentiek közül szeretnék választani. Igazából iPhoneom van csak hát kezd tönkremenni.
Legfontosabb tulajdonságok amik szükségesek nekem, az igazából az hogy legyen megbízható, ne akadozzon, vagyis társ legyen a mindennapokban. Azt csinálja amit mondok neki. Tudom hogy megbízható az iPhone de mivel nem ismerem a többi rendszert, ezért nem tudom hogy ezek a telefonok mennyire gyorsan, akadásmentesen működnek, fele annyi pénzért. Ezért kérem a ti segítségeteket, előre is köszi:) + Nekem csak az alapdokgokra kell, facebook, messenger, böngészés, telefonálás, meg egy két alkalmazás, De ez nonstop.
2015. ápr. 19. 11:51
1/13 anonim válasza:
Ilyen igények mellett én a HTC One M8-ra szavazok.
2/13 anonim válasza:
Sony xperia Z3 a legjobb, nem akadozik nem fagy.
3/13 anonim válasza:
Én is személy szerint a Z3-at venném meg,szerintem egy tökéletes készülék lett a Sonytól.
6/13 anonim válasza:
Én a z3-ra szavazom, mert ez a készülék rendelkezik a legnagyobb akkumulátor idővel és nem akad
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, ment a zöld kéz!
2015. ápr. 20. 15:10
8/13 anonim válasza:
1520 persze ha a nagy méret nem zavar,aksi időben az a legjobb.
9/13 A kérdező kommentje:
Igen nekem is bejön a 1520, mérettel sincs baj, inkább magától a windows rendszertől tartok, hogy mennyire stabil.
2015. máj. 1. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!