Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont vegyem magamna...

Melyik telefont vegyem magamnak? HTC one m8, iPhone 6, Sony Xperia Z3, Samsung galaxy Note 4, Nokia lumia 1520 Többi lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok, telefonvásárlás előtt állok. A fentiek közül szeretnék választani. Igazából iPhoneom van csak hát kezd tönkremenni.

Legfontosabb tulajdonságok amik szükségesek nekem, az igazából az hogy legyen megbízható, ne akadozzon, vagyis társ legyen a mindennapokban. Azt csinálja amit mondok neki. Tudom hogy megbízható az iPhone de mivel nem ismerem a többi rendszert, ezért nem tudom hogy ezek a telefonok mennyire gyorsan, akadásmentesen működnek, fele annyi pénzért. Ezért kérem a ti segítségeteket, előre is köszi:) + Nekem csak az alapdokgokra kell, facebook, messenger, böngészés, telefonálás, meg egy két alkalmazás, De ez nonstop.

2015. ápr. 19. 11:51
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Stabil és nem kell hozzá annyi erőforrás mint a droidhoz.
2015. máj. 3. 01:04
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Főleg, hogy állitólag Windows 10-zel már az Android és iOS appok is futni fognak rajta (többé kevésbé).
2015. máj. 17. 21:48
 13/13 Sanyi 669 válasza:
Annyi a lényeg hogy iphone-t ne vegyé,csak a szoftvere jó a többi része kalap szar
2015. jún. 12. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!