Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik telefont...

Peti9913 kérdése:

Szerintetek melyik telefont vegyem meg?

Figyelt kérdés

Tudom, egyik telefon sem csúcstelefon, de a nővérem kiköltözik Kanadába :'( És Viberen tartanánk a kapcsolatot, meg Skypon ezért úgy döntöttem veszek egy alap okostelefon erre a célra! Androidosat szeretnék és 3 telefon tetszett meg!

-Navon Mizu D402 19.000

-Sony Xperia E1 15.000

-Akai Glory G3 18.000

Melyiket érné meg jobban ?

A Sonyban sajnos nincs előlapi kamera ami elég baj :/ Arra az esetre raktam bele ha a másik kettő erre nem felelne meg :) Köszi a válaszokat

2015. ápr. 6. 21:03
 1/10 anonim ***** válasza:

azt vedd figyelembe, hogy a Skype nem ingyenes a telefonon csak a neten!

Én számitógépen skypeozom az teljesen ingyen van csak vészhelyzetben skypoznék telefonon

2015. ápr. 6. 21:09
 2/10 Zakathol ***** válasza:
1#: Már miért lenne fizetős telefonon a skype, ha mindkettőn van kliens?
2015. ápr. 6. 21:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Videóhívás, és hanghívás ami nettel működik ingyenes, nem célom a fizetős részt használni :)
2015. ápr. 6. 21:13
 4/10 anonim válasza:
Én a Sonyt venném , jobban megérné.. A Skypot meg le tudnád tölteni , nem kell érte fizetni , de a viber is jó alkalmazás.. Csak azon nem látjátok egymást :)
2015. ápr. 6. 21:15
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha olcsót szeretnél és használhatót szeretnél:

[link]

T-mobil:14.990.-

Független:16.780 Ft

2015. ápr. 6. 21:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Már lehet Viberen is Videóhívást indítani :)) Viszont a Sonyban nincs előlapi kamera :(
2015. ápr. 6. 21:21
 7/10 anonim ***** válasza:

egyébként ebben az árkategóriában a ConCorde SmartPhone 4000 éri meg a legjobban kártyafüggettlenül 20.000 Ft

Előlapi kamerája 1,9 mp felbontású!

2015. ápr. 6. 21:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Huawei nem annyira szimpatikus, vagyis a Launcher , Ha a 3 telefon közül kellene választani akkor melyik? Sony Rendszere nagyon bejön ha lenne benne előlapi kamera azt venném a Navon Ronda szerintem , az Akaiban meg bizonytalan vagyok , úgy ahogy a ConCorde-ban mert volt ilyen tabom és hamar tönkrement
2015. ápr. 6. 21:26
 9/10 anonim ***** válasza:

A huawei-ben pont az emotion ui "launcher" a legjobb.

Nekem elsőre idegen volt, de azóta nem kell más, amióta rájöttem, hogy mennyivel jobb (nekem)!

A kérdésedre a válaszom:

Sony-ban az olcsók nem jók.

Az akai és a mizu egy olyan telefon, amiről nem sokat hallasz. Talán mert nincs is ilyen gyártó! Valaki megvesz egy rakás szemetet, majd ráírja egy viszonylag ismert cég nevét és ettől el lehet adni. Ha elromlik benn valami, akkor visszaviszed a tesco-ba? Majd kitudja kihez küldözgetik és mivel nincs ilyen szerviz, majd jól megjavítják.(?) Addig meg nézegeted otthon a sim kártyádat, mert ugye cseretelefont azt nem kapsz. Szerintem gondold meg az ilyen telefon vételét.Nem mondom, hogy melyik a jobb, mert neked kell döntened és mint tudjuk a huawei nem jön be, de szerintem ne ilyen helyen vegyél telefont.

2015. ápr. 6. 22:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Launchert két perc alatt le lehet cserélni. Nekem is a Sony a szívem csücske, de olcsó telefont nem.vennék tőlük, mert azok egyszerűen sz.rok.
2015. ápr. 7. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!