Szerintetek melyik telefont vegyem meg?
Tudom, egyik telefon sem csúcstelefon, de a nővérem kiköltözik Kanadába :'( És Viberen tartanánk a kapcsolatot, meg Skypon ezért úgy döntöttem veszek egy alap okostelefon erre a célra! Androidosat szeretnék és 3 telefon tetszett meg!
-Navon Mizu D402 19.000
-Sony Xperia E1 15.000
-Akai Glory G3 18.000
Melyiket érné meg jobban ?
A Sonyban sajnos nincs előlapi kamera ami elég baj :/ Arra az esetre raktam bele ha a másik kettő erre nem felelne meg :) Köszi a válaszokat
azt vedd figyelembe, hogy a Skype nem ingyenes a telefonon csak a neten!
Én számitógépen skypeozom az teljesen ingyen van csak vészhelyzetben skypoznék telefonon
egyébként ebben az árkategóriában a ConCorde SmartPhone 4000 éri meg a legjobban kártyafüggettlenül 20.000 Ft
Előlapi kamerája 1,9 mp felbontású!
A huawei-ben pont az emotion ui "launcher" a legjobb.
Nekem elsőre idegen volt, de azóta nem kell más, amióta rájöttem, hogy mennyivel jobb (nekem)!
A kérdésedre a válaszom:
Sony-ban az olcsók nem jók.
Az akai és a mizu egy olyan telefon, amiről nem sokat hallasz. Talán mert nincs is ilyen gyártó! Valaki megvesz egy rakás szemetet, majd ráírja egy viszonylag ismert cég nevét és ettől el lehet adni. Ha elromlik benn valami, akkor visszaviszed a tesco-ba? Majd kitudja kihez küldözgetik és mivel nincs ilyen szerviz, majd jól megjavítják.(?) Addig meg nézegeted otthon a sim kártyádat, mert ugye cseretelefont azt nem kapsz. Szerintem gondold meg az ilyen telefon vételét.Nem mondom, hogy melyik a jobb, mert neked kell döntened és mint tudjuk a huawei nem jön be, de szerintem ne ilyen helyen vegyél telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!