Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 1+ GB RAM androidos telót...

1+ GB RAM androidos telót ajánlanátok? Nem akarok többé a kevés RAM miatt szivni!

Figyelt kérdés

Vettem tavaly egy LG F6-ot.

Tulképp ez egy jó teló az áráért, mert:

960x540 IPS kijelző

Qualcomm Snapi 400

külön kameragomb

külön homegomb, ami jelzőled is egyben

DE 1 GB RAM helyett csak 768 van???

Céges telóm LG L70 és abban tényleg 1GB RAM van, és sokkal jobban is birja a strapát emiatt.

Engem nem érdekel, hogy HÁNYMAGGGGGOS, mert mindenki erre van ráfeszülve. NEM A PROCI miatt fog dögleni a telefon, hanem a lassú/kevés RAM miatt.

Android 4.4 óta meg a memóriakezelés elég megalázó. Mert amint elfogy a RAM, akkor valamit bezár a háttérben. Ha mondjuk ez a zenelejátszód, vagy valami letöltés, VAGY memóriahiány miatt nem indulnak meg a hivások, akkor van az, hogy földhözvágnád a telót.

Na szal ebből van nekem elegem, mostmár nem veszek 1GB RAM telót.

De sajnos elég elkeseritő látni, hogy még viszonylag drága telókban is csak ennyi van (LG G3S)

2015. máj. 2. 11:39
1 2 3 4
 21/38 kérdező.. ***** válasza:
59%
Persze,hogy van.
2015. máj. 2. 14:16
 22/38 anonim ***** válasza:

azt a mindenit kérdező mennyi bajod van... proli dolog más romot rakni az olcsó telókra..akkor miért is akarsz "ÓÓÓCSÓÓÓ" telefont venni? az nem számít proli dolognak?

meg egy s4-től mit vársz? :D... touchwiz felülettel

neked tényleg egy iphone kéne és akkor semmi miatt nem kellene aggódnod.

de ott van pl egy g2, oneplus one és az ehhez hasonló olcsó de felsőkategóriás telefonok.

2015. máj. 2. 15:15
 23/38 A kérdező kommentje:

hát én most egy s3 neo-val akarom megoldani a dolgot...

a mostani LG F6-ot eladom 30ért, és 54-ért meg veszek egy s3 neot.

Anno még a 40 ezerért vett SE x10 minit is el tudtam adni 3 év után 15 ezerért

meg a 20 ezerért vett HTC Desire C-met is 14-ért fél év után.

LG G2 tényleg jó lenne, csak hát 100 ropi már drága sajnos :(

2015. máj. 2. 15:21
 24/38 anonim ***** válasza:
már lehet olcsóbban is kapni. 80 körül
2015. máj. 2. 15:22
 25/38 kérdező.. ***** válasza:
Az s3 Neo a legrosszabb választás ennyiért.Annál lesz memória probléma.
2015. máj. 2. 15:24
 26/38 A kérdező kommentje:

a mostani telómban, mint mondtam 768 MB RAM van, PEDIG 1gigával reklámozzák!

és böngésző 1 lapnál többet nem bir a memóriában tartani, állandoan ujratölti a lapokat, a launcher is mindig a nulláról töltődik be, ha kilépek, zenelejátszó le-leáll, hivások nem mennek ki, mert nincs RAM...

NEM JÓ!

én eléggé be tudom osztani a teljesitményt, MINDIG sokkal többet kihozok bármilyen számitógépből, mint az átlag felhasználó, de azért ez már nekem is zavaró

2015. máj. 2. 15:27
 27/38 kérdező.. ***** válasza:
Azért vegyél moto g-t vagy nexus 5-t.
2015. máj. 2. 15:30
 28/38 A kérdező kommentje:
moto g 1 nagy bumszli! :(
2015. máj. 2. 15:33
 29/38 anonim ***** válasza:

"és böngésző 1 lapnál többet nem bir a memóriában tartani, állandoan ujratölti a lapokat, a launcher is mindig a nulláról töltődik be, ha kilépek, zenelejátszó le-leáll, hivások nem mennek ki, mert nincs RAM... "

Basszki ott valami durva defekt lehet, vagy ennyire trágyák az új készülékek?. Én Defy+-al nyomom és egy kellően proletár, de jó rommal és a készülék remekül működik.

2015. máj. 2. 15:33
 30/38 kérdező.. ***** válasza:
Itt user error szagot érzek.
2015. máj. 2. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!