Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 1+ GB RAM androidos telót...

1+ GB RAM androidos telót ajánlanátok? Nem akarok többé a kevés RAM miatt szivni!

Figyelt kérdés

Vettem tavaly egy LG F6-ot.

Tulképp ez egy jó teló az áráért, mert:

960x540 IPS kijelző

Qualcomm Snapi 400

külön kameragomb

külön homegomb, ami jelzőled is egyben

DE 1 GB RAM helyett csak 768 van???

Céges telóm LG L70 és abban tényleg 1GB RAM van, és sokkal jobban is birja a strapát emiatt.

Engem nem érdekel, hogy HÁNYMAGGGGGOS, mert mindenki erre van ráfeszülve. NEM A PROCI miatt fog dögleni a telefon, hanem a lassú/kevés RAM miatt.

Android 4.4 óta meg a memóriakezelés elég megalázó. Mert amint elfogy a RAM, akkor valamit bezár a háttérben. Ha mondjuk ez a zenelejátszód, vagy valami letöltés, VAGY memóriahiány miatt nem indulnak meg a hivások, akkor van az, hogy földhözvágnád a telót.

Na szal ebből van nekem elegem, mostmár nem veszek 1GB RAM telót.

De sajnos elég elkeseritő látni, hogy még viszonylag drága telókban is csak ennyi van (LG G3S)

2015. máj. 2. 11:39
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
azt nem tudjátok, hogy emagon miért ilyen olcsók a telók?
2015. máj. 2. 12:28
 12/38 szántóvető ***** válasza:
54%
mert nem gyári garival árulják hanem boltival.sokszor csak magát a készüléket kapod minden kiegészítő nélkül.
2015. máj. 2. 12:41
 13/38 anonim ***** válasza:
kérdező: az igényeid alapján neked egy iphone kéne, az működik, specifikációtól függetlenül
2015. máj. 2. 13:06
 14/38 anonim ***** válasza:

"van egy ismim, aki kinai telót vesz mindig és berheli otthon costum romokkal, de szerintem ez proli szokás :( "

Ha úgy jobban működik, akkor miért ne.

Pl a Samsung mobilokra célszerű CM 11et telepíteni, mert anélkül lassúak és tele vannak olyan appokal, ami semmire sem jó.

2015. máj. 2. 13:12
 15/38 A kérdező kommentje:

iphone? :D:D:D :D: :DD:D:D:

Nem, kösz.

2015. máj. 2. 13:13
 16/38 A kérdező kommentje:
láttam már különben drága telóval is küszködni embereket, pl galaxy s4 aztán akadozott a görgetés, mert hát aki hülye azzal sajnos nem lehet mit kezdeni :( :(
2015. máj. 2. 13:14
 17/38 kérdező.. ***** válasza:
59%

Moto G 2nd Gen-t vegyél.1GB rammal van,de stock android fut rajta így jól kezeli a szabad ramot és stock androidnak bőven elég is az 1GB ram.Sokáig van támogatva is,már jön ki rá az 5.1 is.Emagról vagy exnapsys-ról ajánlom a megvételét.Ha expansysról vennéd akkor a Moto G 2nd Gen 4G-t érdemes választani ami ez évi kiadás és alapból lollipopot futtat

Az emag megbízható,de azt nem mondanám,hogy olcsóbbak a telefonjaik.Más webshop-ból ami magyar és gyártói garanciával adják még egy árba vagy olcsóbban adják.Szóval drága hely az emag,de előnye,hogy olyan telefonokat is lehet náluk kapni amit itthon nem és ingyenes a szállítás.Például a nagyon népszerű és jó motorolákat.Én 2 motorolát is vettem az emagtól,de csak azért mert őket csak ott lehet kapni,vagy expansys-ról,de ott meg nagyon magas a szállítási díj hiába a jobb garancia.

2015. máj. 2. 13:46
 18/38 A kérdező kommentje:
háááááát a motorola elég puruttya müanyag :(
2015. máj. 2. 13:49
 19/38 kérdező.. ***** válasza:
59%
Tévedés.Minőségi matt műanyag ami nem recseg,ropog és nagyon jó a fogása.
2015. máj. 2. 13:57
 20/38 A kérdező kommentje:

van abba fényérzékelő?

mert többek közt azzal sem akarok szivni a jövöben, hogy mindig kézzel kelljen állitgatni a fényerőt

2015. máj. 2. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!