1+ GB RAM androidos telót ajánlanátok? Nem akarok többé a kevés RAM miatt szivni!
Vettem tavaly egy LG F6-ot.
Tulképp ez egy jó teló az áráért, mert:
960x540 IPS kijelző
Qualcomm Snapi 400
külön kameragomb
külön homegomb, ami jelzőled is egyben
DE 1 GB RAM helyett csak 768 van???
Céges telóm LG L70 és abban tényleg 1GB RAM van, és sokkal jobban is birja a strapát emiatt.
Engem nem érdekel, hogy HÁNYMAGGGGGOS, mert mindenki erre van ráfeszülve. NEM A PROCI miatt fog dögleni a telefon, hanem a lassú/kevés RAM miatt.
Android 4.4 óta meg a memóriakezelés elég megalázó. Mert amint elfogy a RAM, akkor valamit bezár a háttérben. Ha mondjuk ez a zenelejátszód, vagy valami letöltés, VAGY memóriahiány miatt nem indulnak meg a hivások, akkor van az, hogy földhözvágnád a telót.
Na szal ebből van nekem elegem, mostmár nem veszek 1GB RAM telót.
De sajnos elég elkeseritő látni, hogy még viszonylag drága telókban is csak ennyi van (LG G3S)
szal fő probléma:
1GB rammal volt reklámozva a teló és minden papirjában ez van...
mondjuk lehet, hogy ez csak árcsökkentési trükk és ráfogják, hogy azért van csak 768, mert a maradékot lefoglalja az operációs rendszer...AHA
van egy ismim, aki kinai telót vesz mindig és berheli otthon costum romokkal, de szerintem ez proli szokás :(
nem nagyon van 100%osan müködő rom, én meg nem fogom kéthavonta ujrahúzni, mert mindig kiderül valami hiányosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!