Mi a véleményetek a SE Satio-róól? Megéri megvenni? és ha nem akkor mit ajánlotok?
sziasztook.szeretnéék 1satioot, de nem vagyok benne biztos, hogy megkapom, mivel karácsonyra kaptam egy LG KP5oo-ast, de nem nyűgöz lee. De már wolt sony ericssonom esh 1o hónap után tönkre ment(w91o i) .anyumnak is SE van,de neki is tönkre ment. És háát annyi pezt nm akarok kidobi egy "szarra"..szerintetek megéri satiot venni? wagy estleg mi máást ajánlanátok, ami erinthetőképernyős, de ugyanakkor jóó telefon? (jó volna ha 2oo€ körű volna.(6o ooo ft)).# Van egy csaj ismerősöm.22o€-ért(66 ooo) vett Orangeba SE Satio-t. Hogy lehet szerintetek?
Bocsi a sok kérdésér.
Szerintem se vegyél Satio-t. Nem éri meg kidobni 100.000 ft-ot egy olyan telefonra aminek gyenge az aksija. A Sonyknak általában ilyen... :/
Nekem LG GT-500 van és nagyon jó!! :) 50-ért vettük 1 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!