Samsung Galaxy S3 I9300, újraindítás után beragad a Samsung logónál. Mi lehet a probléma?
Mikor a kérdést írom, körülbelül fél órája be volt kapcsolva a telefonom, az akkum 40%-on volt, leszedtem néhány alkalmazást, utána pedig újraindítottam a telefont. Ezután kész, ennyi, újraindítás után beragad a Samsung logónál és kész, nem tudom rávenni hogy elinduljon. Cache-t már töröltem, nem működik így se, factory resetet meg csak így nem akarok, azzal minden adatom elvész, + nem 100% hogy működni is fog. Neten alig találni valamit, csak ugyanazokat. Nem értem, mi lehet a probléma, fél perc leforgása alatt nem működik a telefon. Most is 10 perce várok de semmi, még csak nem is az hogy vmiért túl sok ideig tart neki elindulni. Mint aki meghalt. És itt nem arról a problémáról van szó h magától újraindul folyamatosan, elindítom, kiírja hogy Samsung Galaxy S3 GT-I9300, utána jön az animált Samsung logó, led világít, aztán lekapcsol, a Samsung logó meg itt villog nekem örökké. Vigyem garanciára? Félek, hogy letojnák/elkérnének érte nevetséges összeget. Persze ha kell, elviszem, csak kíváncsi vagyok mit tudnak erre mondani mások.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!