Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha most veszek egy iPhone...

Ha most veszek egy iPhone 5S-t, akkor az meddig fog kiszolgálni lassulás mentesen?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, most veszek egy ilyet, és ugye beleszámítva az op. rendszer frissüléseket, meg a többit, akkor kb. meddig fog nekem kényelmesen szolgálni, szóval nem fogom az asztalhoz csapkodni, mert leáll ez-meg az és percenként kell a clean-mastert nyomni, vagy akármi, mert úgy tudom, jól van optimalizálva a cuccra a rendszer, és a másik pedig, hogy meddig lesz támogatva még a legfrissebb rendszer rá?

Nem érzem szükségét, hogy iphone 6-ra áldozzak, mivel annyira nem érdekel, hogy mi a legújabb, ahogy átböngésztem, tökéletesen megfelelne az igényeimnek, akkor mit mondjon az, aki samsung galaxy young féle telókat vesz? Szóval az nem kérdés, hogy elég, annál inkább kérdéses, hogy meddig?

2015. ápr. 10. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
hát ha most veszel 5s-t akkor szerintem kb. 2 évig tuti még támogatva lesz a készulék :)
2015. ápr. 10. 19:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Az elég jó, de szerintem a támogatás után is használnám, ameddig tényleg muszáj lecserélnem. :)

Köszi a választ!

2015. ápr. 10. 19:07
 3/6 anonim ***** válasza:
igen, olyan 2-3 év körülbelül.
2015. ápr. 10. 20:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen 2-3 év. Nekem is az van. Most is onnan írok. Az után a 2-3 év után is tökéletesen fog működni max egy kicsit lelassul de ennyi…
2015. ápr. 11. 20:46
 5/6 A kérdező kommentje:

Akkor jó, köszönöm szépen a válaszokat!

Ment a zöld mindenkinek!

Mert amikor frissen kijön, kicsit húzós az ára.

2015. ápr. 11. 22:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, előttem szólókkal egyet értve 2-3 év, de a szoftver támogatottság után is lehet használni még vagy 1-1,5 akár 2 is, de akár tovább is. Ezt azért merem állítani mivel ebben már a 64bites proci dolgozik, és jóval erősebb, szóval ez tuti nemfog elavulni jópár éven belül.
2015. máj. 18. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!