Ha most veszek egy iPhone 5S-t, akkor az meddig fog kiszolgálni lassulás mentesen?
Tegyük fel, most veszek egy ilyet, és ugye beleszámítva az op. rendszer frissüléseket, meg a többit, akkor kb. meddig fog nekem kényelmesen szolgálni, szóval nem fogom az asztalhoz csapkodni, mert leáll ez-meg az és percenként kell a clean-mastert nyomni, vagy akármi, mert úgy tudom, jól van optimalizálva a cuccra a rendszer, és a másik pedig, hogy meddig lesz támogatva még a legfrissebb rendszer rá?
Nem érzem szükségét, hogy iphone 6-ra áldozzak, mivel annyira nem érdekel, hogy mi a legújabb, ahogy átböngésztem, tökéletesen megfelelne az igényeimnek, akkor mit mondjon az, aki samsung galaxy young féle telókat vesz? Szóval az nem kérdés, hogy elég, annál inkább kérdéses, hogy meddig?
Az elég jó, de szerintem a támogatás után is használnám, ameddig tényleg muszáj lecserélnem. :)
Köszi a választ!
Akkor jó, köszönöm szépen a válaszokat!
Ment a zöld mindenkinek!
Mert amikor frissen kijön, kicsit húzós az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!