S5 vs iphone 6?

Figyelt kérdés
igazából nekem az a 2 nagyobb kérdésem lenne hogy eddig minden androidos mobilom belassult 1 év alatt(de ezek nem voltak felső kategóriások)és vettem egy ipad air-t ami nagyon gyorsan fut,és nem lassul be,de vannak vele más bajok.de viszont hallottam egy olyat hogy az iphone 6 könnyen hajlik.én ha vennék akkor a plust venném meg,ami gondolom könnyebben hajlik.de tényleg nagyon hajlik?s5-ből meg inkább a mini-t venném,na szóval a két kérdés összefoglalva:samsung galaxy s5 mini bebugol,belassul egy idő után?iphone 6 plus tényleg olyan könnyen hajlik?

2014. okt. 5. 20:14
 1/2 anonim ***** válasza:

azt nem tudni, hogy mennyire hajlik valóban az iPhone, az tény, hogy túl lett fújva ez a botrány...nem mondom, hogy nem igaz, de ez használatfüggő szerintem...farzsebben én sosem tartanék telefont, nem értem, akik ráülnek, hogy nem törik szét...mind1...másik zsebembe meg perpill bele sem férne, a 4,5"-es telefonom is elég szépen feszül...ha jó nagy zsebed van, vagy ilyesmibe rakod, egészbiztos, nem hajlik meg...

egyébként ha másik oldal, én alapból sem vennék samsung-ot...ők azok, akik a csodás kezelőfelületüket 6 év alatt még mindig nem tudták úgy optimalizálni, hogy az a lehető legerősebb hardveren is megakad, stb.

android-ból én inkább valami kevésbé túlhype-olt cuccot vennék...lg például már egy fokkal jobb(mondjuk a g2 mini). de ott a sony is, ők inkább összeszerelésben problémásak, de szoftveresen jó nagyot vernek a samsungra. én személy nem tudnék dönteni, mindenképp iPhone-t vennék, mert az iOS jóval közelebb áll hozzám, mint az android, de ekkora méretben nem kellene.

2014. okt. 5. 20:35
 2/2 anonim ***** válasza:
iPhone mindenképpen. Ha vigyázol az i6-ra biztos, hogy nem hajlik meg (ha nem vigyázol, akkor sem valószínű)
2014. okt. 7. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!