Amerikai iPhone 6 használható itthon?
Igen, amennyiben független modellt vásárolsz.
Érdemes megnézni még, hogy melyik verziót veszed, mert van olyan, ami nem kompatibilis az itthoni LTE frekvenciákkal (de ettől még működik majd, csak nem lesz LTE).
A töltéshez veszel egy EU töltőt, vagy egy átalakítót. Nekem is USA töltőm van átalakítóval. Nem iPhone.
Ha jól tudom az iPhone-ok töltőjéhez nincs cserélhető fej, mint mondjuk az iPad-hez vagy a Macekhez. Pedig legutóbb is jól jött, hogy az iPad fejét át tudtam tenni a Macre.
Ami miatt némi keveredés van a fejekben, az a CDMA rendszer odakint. A CDMA nem használ sim-kártyát, tehát CDMA-s amcsi telefonba nem tehető SIM, tehát itthon nem használható (meg persze teljesen más a frekije, mint a gsm-é).
Az Iphone 4 (és előtte lévőkből) volt CDMA-only készülék. Az újabbak dual módúak, tehát GSM és CDMA-kompatibilisek egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!