A következő iphone-ban tényleg samsung által gyártott processzor lesz?
Most mondta az egyik kollegám, nemtudom elhinni! Szerintem ez valami Áprilisi tréfa. Ugye?
Ha ez így van, egy világ dől össze bennem!!!
Igen, és? Már eddig is egy csomó Samsung által gyártott alkatrész volt az iPhone-okban, többek között processzor is, egy időben pedig az iPhone-képernyőket is mind a Samsung gyártotta. 10 milliárd USD körüli értékben szállít alkatrészeket a Samsung az iPhone-okhoz évente, a 6s-ben a chipek 75%-át fogja gyártani a Samsung konkrétan.
Ja, hogy a te agyadat eddig azzal mosták, hogy az Apple az valami utolérhetetlen csodálatosság, és semmi köze holmi alantas más gyártókhoz?
Hát akkor borulj meg, dőlj a kardodba, droid!
"Apple tervei alapján"
Látszik, nagyon értesz a témához. Ezeket a processzorokat az ARM tervezi.
kérdező ? milyen kocsit vennél ?
Audi vagy Wolksvagen vagy Skoda
csak azért mert ugyanaz mind a három, csak más a marketing,
ameddig Audival meghódítod a világot, Wolksvagen-nel trendi fiatal és vagány vagy addig Skodával meg csak egyszerű család modellt élsz...
érted ? :)
koszi mindenkinek aki valaszolt.
oszinten megmondom h nagyot csalodtam az applebe, tobbet neztem ki belole. plane h a vilag legertekesebb vallalata. mindent mashonnan vasarolgat? akkor mi a sajat? csak a software? nemtom de en most csalodtam. nem is kicsit. ha az apple telefon 3/4 resze samsung akkor ezzel az erovel ragaszthatnek ra egy samsung matricat is. elottem az apple imazsa rendesen beomlott. ezek utan mint egy elvakult apple felhasznalo (igen az vagyok/voltam es meg sokan masok is a kozelembe) eg a pofam h a samsungra mondjuk ra h szar, kozbe az en kezembe sincs mas...lehet h tudatlan vagyok/voltam, kovezzetek meg. de kineztem beloluk h tobbre kepesek maguktol. ok ezvan, kosz. Szeretem az eredeti dolgokat es az applet is annak tartottam... egeszen maig.
amugy autobol nem valasztanam egyik leirtat se. inkabb toyotat vagy hondat. udv!
#9: Azon azért gondolkozz el, hogy miért lehetséges, hogy csak "összevissza vásárolgat" mégis a top márkák között van... Ha a samsung gyártja a 75%-át (vagy akárki akárhány %-át) a telefonjainak, nekik miért nem sikerül ilyen minőséget előállítaniuk?
Na és erre a kérdésre adott válaszod miatt a világ egyik legértékesebb cége az Apple.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!