Nokia Lumia 730 vs Moto G 2014 (2nd gen)?
Mind a kettő telefon tetszik, viszont nem tudom melyiket érné meg jobban választanom. Ugyanis nekem úgy tűnik, hogy elég keserves és szegényes a WP applikációk felhozatala. Még a Skype-ot is fikázzák, hogy lassú és nem csipog ha üzennek stb..
Nokiások, győzzetek meg róla, hogy tényleg megéri a WP az 5-ös stock android helyett :)
Barátnőmnek Moto G-je van nekem lumia 730 (a 735 dual simes változata) a moto G néha akad 1 kicsit, csinál érdekes dolgokat de összességében nagyon jó telefonnak tartom. A WP előnye hogy kiveszed és működik a gyári appok szerintem nagyon jók. Én úgy vettem észre a 730-as kicsivel gyorsabb (böngészés app indítás stb) de ez ugye a wp egyik fő előnye szerintem. A kamera a 730 ban jobb, jobb az optikája ugye. Androidon viszont a chat appok pl messenger viber skype kiforrottabbak. Jobban testreszabható launcherekkel de azok nagyban képesek lassítania telefont fagyásokat is idéznek elő (szintén tapasztalat moto G-n).
Saját elfogult véleményem a lumiát venném mert az 5" os kijelző nekem nagy, de bármelyiket is veszed meg mind a kettő nagyon jó készülék.
Köszönöm a hozzászólásokat!
Végül hozzá jutottam egy alig használt 735-höz jó áron. Hát nekem minden kétségem elszállt. Nagyon gyors, az appok is megfelelőek, a Skype is jól működik (legalábbis arra amire használom). Gyorsan hozzá lehetett szokni, szóval nagyon elégedett vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!