Mind a kettő telefon tetszik, viszont nem tudom melyiket érné meg jobban választanom. Ugyanis nekem úgy tűnik, hogy elég keserves és szegényes a WP applikációk felhozatala. Még a Skype-ot is fikázzák, hogy lassú és nem csipog ha üzennek stb..
Nokiások, győzzetek meg róla, hogy tényleg megéri a WP az 5-ös stock android helyett :)
Hát nincs viszonyítási alapom, de szerintem nem volt lassú. Annyi hogy lehet hogy csak wp-n nem tudom, de itt csak microsoft fiókkal lehet belépni azt hiszem, vagyis nekem úgy sikerült. Én ajánlom a wp-t de elvileg a Moto G ugyan úgy nagyon jó. Ha szeretsz selfiezni akkor tuti lumia mert azt hiszem 5/8 mpx-es meg jó képeket készít az előlapi kamerája. De nagyjából az a kérdés hogy wp/android meg az ingyen navigáció is előny de nem biztos hogy kihasználnád. Úgyhogy amelyik jobban tetszik azt válaszd meg ugye az oprendszer. Annyit mondanák a wp előnyére ha szoktál biciklizni/sétálni/futni hogy van egy alkalmazás az a neve hogy tep egy ilyen kis zsiráf amit kell gondozni és úgy lesz pénzed ha minél nagyobb távot futsz/tekersz.
2015. ápr. 11. 14:08
12/27 anonim válasza:
Mi az hogy kevés rá az alkalmazás? Több mint 130 ezer app van rajta és nincs tele fingos bőfőgós appokal mint a play ruházon
2015. ápr. 11. 16:05
13/27 anonim válasza:
Utolsó ez teljesen igaz!
2015. ápr. 11. 17:58
14/27 A kérdező kommentje:
Igen, nekem sincs szükségem 800 felesleges fingós progira, de a legtöbb híresebb és kevésbé híresebb programok is nagyon le vannak értékelve. Ritka a 4,5-5 csillagos programok, androidnál meg ahogy összevetettem, mintha elégedettebbek lennének az emberek.
Ráadásul ingyenes, működő gmail chat progit se találtam sajnos :( Nem mintha nagyon sokszor használnám, de többször is előfordult már, hogy jó volt menet közben beszélni rajta (jelenleg androidom van)
Tetszik a wp hardware-ileg meg a dizájnja is nagyon bejön, de ezek a kevésbé működő programok és ilyen alap dolgok mint egy normális gmail chat hiánya nagyon elszomorít :(
2015. ápr. 11. 18:51
15/27 A kérdező kommentje:
Bár most nézem van IM+ amivel elvileg lehet gTalk-ot használni, bár ott is van néhány negatív kritika. Ti használtok ilyesmiket? Tudnátok véleményeket írni? Tényleg nem tudom mit csináljak :D
2015. ápr. 11. 19:01
16/27 anonim válasza:
Moto g2 van nekem és ajánlom nyugodtan vedd meg, ha kérdésed ha van irj privibe: )
2015. ápr. 11. 23:29
17/27 anonim válasza:
#12 -es vagyok ha azok az alkalmazások nincsenek nokiá ami neked fontos akor a Motot vedd de a lumia szerintem nagyon jo telo
2015. ápr. 12. 06:59
18/27 anonim válasza:
Utolsó. Vagyok a wp nek még az a hátránya ,hogy sok a fizetős app sok olyan fizetős játék van rajta amin androidon ingyenes.
2015. ápr. 12. 07:01
19/27 anonim válasza:
Imádom amikor okos emberek nem értenek egyet pár ember nézeteivel, azt lepontozzák őket a francba.
Nekem szar a WP, és szarakszik. Neked nem ? ÖRÜLJ AKKOR NEKI. Nekem csak 2 hónapig működött...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!