Nokia Lumia 730 vs Moto G 2014 (2nd gen)?
Mind a kettő telefon tetszik, viszont nem tudom melyiket érné meg jobban választanom. Ugyanis nekem úgy tűnik, hogy elég keserves és szegényes a WP applikációk felhozatala. Még a Skype-ot is fikázzák, hogy lassú és nem csipog ha üzennek stb..
Nokiások, győzzetek meg róla, hogy tényleg megéri a WP az 5-ös stock android helyett :)
Nokiás vagyok, és tegnap előtt rendeltem a második generációs Moto G-t.
A WP (520-ról van szó jelenleg) SZAR. Skype nem jelez, 1 perc amire betölt, 5 percig szinkronizál, nem jelez ha írnak, és ugyanez a facebook messengerrel. Vibert sem jelez. A kamera minőségre borzalmasan leromlott, és csak fél éve vettem a telefont !
Szóval nálam teljesen elásta magát a Windows Phone, és még ők mondták hogy minden készüléken gondosan optimalizálva van a rendszer, nem akad meg nem fagy...aha, csak újraindul ok nélkül, nem írja amit én írok, 10 másodperc után el is kezdi felvenni videóra azt amit akarok, és még jó pár dolog.
Szóval én nem tudlak téged meggyőzni arról hogy a WP jobb, mert sajnos az én álláspontom szerint nem az.
Hiába hogy alsó kategóriás az 520, a gyártó szerint nem akad, nem fagy, nincs vele semmi gond, mert "Azt tudja amit a nagyok"...sajnos ez hazugságnak bizonyult.
részvétem :(
Végre(?) egy komment ami nem csak isteníti a WP-t :)
És a közelgő WP 10-zel nem hangzik jobban a felhozatal?
Úgy tudom a 730/735-ön frissíthető lesz 10-re a rendszer
Frissíthető lesz bizony !
Viszont ez nem befolyásolja azt, hogy pár helyen már a WP halálának a viharfelhőjét híresztelik, és hogy egyre több alkalmazás tűnik el az Áruházból (pl Snapchat, stb).
Jó telefonok, egyszerűen tanulható, de nem mindenkinek megfelelő, ezen próbálnak az új kinézettel segíteni amit majd a "IN10 for phones" fog hozni.
Sajnálatos az a dolog hogy csak 3% a piaci részesedése a Lumiáknak, de valahol azért a Microsoft is tehet róla, és most konkrétan arra gondolok hogy leszarják a WP-t.
Kiadják iOS-re meg Androidra a teljes értékű Office-t, és benyögik hogy WP-re nem lesz, majd csak a WIN10-es frissítésben. Meddig tartana most kiadni ? Meddig tartana a kisebb hibákat egy-egy apró frissítéssel kijavítani ? Semeddig. De annyira el vannak foglalva azzal hogy életben maradjanak, hogy mindenféle szerződéseket kössenek az Apple-lel meg a Google-lal, hogy az borzalmas.
Ha több esze lenne a Microsoftnak, nem adná el magát minden cégnek, akkor talán vinné is valamire a WP, de így szerintem is halál lesz ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!