Segitseg samsung telefon vásárlásban?
Figyelt kérdés
Samsung gaalaxy s5 vagy samsung galaxy alpha telefont szeretnék venni még e honapban
szeretném ha megmondanátok melyiket választjam
egy jo telefont szeretnék ami tenyleg megfelelo internezre es kulombozo alkalmazasokra
elore is köszönöm!
2015. ápr. 2. 17:28
1/6 kérdező.. válasza:
Ha jót akarsz akkor a samsung kilőve.
2/6 Beviz Elek válasza:
Nálunk van S3 mini, S4 mini, S4 és A3.
Egyikkel sincs semmiféle gond. Miért nem jók a Samsungok?
S5-öt szerintem fölösleges venni, inkább az Alpha (vagy A3/A5) és S4 között gondolkoznék.
3/6 amcsih válasza:
egyértelműen jobb az s5, viszont tényleg vigyázz asamsungokkal. egyszar majd fogja magát és olyan szinten belasul, hogy ki lehet dobni :S bár nem vagyok benne biztos hogy egy s5-nél ilyen előfordul, de s3-nál igen
4/6 A kérdező kommentje:
köszönom a valaszokat de en vagy s5 vagy alphat szeretnék mást nem
miert jobb az egyik es mirert nem a masik?
2015. ápr. 2. 17:58
5/6 amcsih válasza:
s5-ben van ujjlenyomat olvasó.. szinte ez a legnagyobb eltérés. válassz melyik tetszik jobban külsőre
6/6 A kérdező kommentje:
alphaban is van ujjlenyomat olvaso
sztem a legnagyobb elteres hogy az s5 "vízállo" az aplha pedig nem
2015. ápr. 2. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!