Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung S6 szerintetek jó...

Samsung S6 szerintetek jó mobil? Mellélövök ha olyat veszek?

Figyelt kérdés
2015. márc. 30. 18:50
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Nem lősz mellé, viszont az árát azt eléggé eltúlozták.
2015. márc. 30. 18:55
 2/9 anonim ***** válasza:
11%
Jó kis iPhone 6 copy....még a füles is.
2015. márc. 30. 19:02
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
#2 A "copy" ritkán veri oda az eredetit....márpedig a szifon 6 elbújhat mellette,, az edge kijelzője meg tényleg újdonság amit az apple majd "feltalál" jövőre vagy 2 év múlva és ők lesznek a janik.... Egyáltalán nem copy, a most elérhető legbrutálisabb telefon. De tényleg magas az ára.
2015. márc. 30. 19:11
 4/9 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem iPhone 6 veri...százszor jobb a szifon:) Ha fogtál volna mar iPhone6-t a kezedbe nem kene ilyen sz*r...
2015. márc. 30. 19:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Most iphoneom van és soha többet nem fogok iphone-t venni :)
2015. márc. 30. 19:30
 6/9 anonim ***** válasza:
5# én is utálom az iphonet, de leírnád, hogy mi bajod van vele,mert kíváncsi vagyok,hogy a sok majom iPhone fan mit ír rá. Amúgy meg a kérdésre a válaszom, inkább várd meg az LG G4-ET vagy a Sony xperia Z4-et, de ha nem akarsz várni akkor Nexus6-on vegyél.
2015. márc. 30. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen? Es hanyas iPhonod van? Nekem voltak drága Androidos teloim...nem kenenek mégegyszer...
2015. márc. 30. 19:57
 8/9 anonim ***** válasza:
IPhone 5C. Tudom most majd jössz a h.lyeségeddel,hogy biztos kamu vagy csak rosszul használtam de nem. Képzeljétek el,hogy az iPhone sem tökéletes és simán le tud fagyni.
2015. márc. 31. 05:37
 9/9 anonim ***** válasza:
12%
Az iPhone 5c...az ugye nem 6-os, meg 5s-es...mar az ara sem annyi. En a 6-mat egész nap nyomom...az akksi bírja, fagyni sosem fagyott...szóval nem tudom miről beszélsz.
2015. márc. 31. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!