Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android eltűnt ikon visszaállí...

Android eltűnt ikon visszaállítás hogyan működik?

Figyelt kérdés
Néhány ikonom felszívódott. Ha bemegyek google play áruházba akkor onnan el tudom indítani, de jobb lenne ha lenne indító ikon.
2015. márc. 30. 07:27
 1/6 Ügyet Lenke ***** válasza:
a kezdőképernyőn shortcut-ok vannak, rövidítő a programhoz, ezeket az ikonokat jó esetben megtalálod a menüben, az applikációknál és újra kiteheted az főoldalra...
2015. márc. 30. 07:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Yep ez a jó eset, és mi a rossz? :D (azaz sajna ez nincs ott)
2015. márc. 30. 12:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Rebootolj, ha nem válik be akkor telepítsd újra az appot..

Nekm sosem volt ilyen problémám, ikonok nem tűnhetnek el csak úgy maguktól (néhány launcherben el lehet rejteni őket)

2015. márc. 30. 12:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Telepítés megoldotta, köszi a válaszokat!

Foggalmam nincs mitől tűnt el egyébként. Néztem, hátha ráhúztam valamire (akkor ugye csinál mappát), de sajnos nem :(

2015. márc. 30. 13:12
 5/6 anonim válasza:
Nekem is eltűnt ma, de kB.10ikon. Csak a play aruhazbol tudom megnyitni újra, amugy sehol sem jelenik meg. 🙄🤣
2019. ápr. 17. 00:46
 6/6 anonim ***** válasza:

"Csak a play aruhazbol tudom megnyitni újra"

A keresőből megnyitható ilyenkor is ...

2020. szept. 19. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!